CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (01. 23.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 22. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Paranoia

 


Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől. A cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock Goddardnál kell kémkednie. Ám Adam hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu Wyatt játszmájában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert Wyatt bármire képes, hogy az előnyt megszerezze.

Mikor?
Cool 21:00

Everly - Gyönyörű és veszélyes

Everly Taiko, a hírhedt japán gengszter szeretője. Amikor Taiko megtudja, hogy Everly a rendőrség informátora, végezni akar vele. Az emberei rajtaütnek a lakásán, de Everlynek sikerül támadóival végezve kereket oldani. Ám Taiko mindent elkövet, hogy eltegye láb alól volt szeretőjét, ezért bérgyilkosok hadát küldi utána. Miközben Everly a túlélésért küzd, kislányát, Maiseyt és édesanyját, Edithet  is meg kell mentenie.

Mikor?
Film+ 21:00

A hívás

Jordan Turner a 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Eddig bármivel könnyen megbirkózott, ám egy tizenéves lány azzal hívja fel, hogy a házukba épp egy őrült sorozatgyilkos tör be. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de kudarcot vall. Sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány, Casey azt állítja, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójában tartják fogva. Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és a tettes nyomára bukkanjon.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánlók#akció#dráma#amber heard#harrison ford#gary oldman#liam hemsworth#salma hayek#thriller#a hívás#halle berry

Címlapról ajánljuk