CinemaKlub

Meseszép: a Disney legszebb jelenetei egyetlen videóban!

rtl.hurtl.hu

2017. január 18. 12:52

Egy mesét felnőtt szemmel is élvezhet az ember, pláne akkor, ha igazán nézzük is, amit látunk. A Disney ráadásul lassan már egy évszázada lep meg minket folyamatosan a gyönyörű történeteivel, és most itt a bizonyíték, hogy a látványviláguk legalább annyira tökéletes.

Nektek megvan az az érzés, amikor felnőtt fejjel elindítotok egy Disney mesét, és azonnal visszarepültök a gyerekkorotokba? Az ágyon hirtelen egy pici ember ül, óriási szemekkel, csöndesen. Mert ezeknek a klasszikus történeteknek a mai napig megvan a varázsa, a hangulata, ami még mindig képes kizökkenteni akár egy komor estéből is.

Rengeteg ilyen vicces, szomorú és érzékeny mese született már, és mindegyiknek kívülről fújjuk a szövegét, álmunkban is folyton Csodaország felé vesszük az irányt, Simbával éneklünk a dzsungel közepén, miközben Aladdin elsuhan mellettünk a varázs szőnyegen. Soha véget nem érő szerelmek ezek!

Azonban hiába ismerjük betéve mindegyiket, még így is elsiklunk rengeteg részleten!

Jorge Luengo Ruiz videójában minden ilyen csodálatos részletet összegyűjtött: a legszebb Disney jeleneteket, amelyek valaha is szembejöhettek velünk a mesékben. A gyönyörű totálok, a színek, a formák… itt minden él és a készítők minden egyes apró részletre odafigyeltek. A montázs egy csodálatos tiszteletadás a Disney stúdiónak, amit kár lenne kihagyni!

Készítsétek a zsepiket! Gyönyörű képek várnak rátok!
 

Forrás: filmschoolrejects.com

#CinemaKlub#disney#montázs#mese#mesék

Címlapról ajánljuk