CinemaKlub

Will Smith benne lehet az élőszereplős Dumbóban?

rtl.hurtl.hu

2017. január 16. 10:45

Nem lehet megállj-t parancsolni az élőszereplős meséknek: nagyon úgy tűnik, hogy Smith fontos szerepet kaphat Tim Burton feldolgozásában. Hogy kit játszhat majd, ha összejön a megállapodás? A nagy fülű elefántot?

Megállíthatatlanul áradnak felénk a mese feldolgozások, ezt pedig némi félelemmel fogadjuk, hiszen a lelkünkbe már gyerekkorunkban bevéstük ezeket a történeteket, és makacsul ragaszkodunk az eredetiekhez. Főleg azokhoz, amik a toplistánk legelején foglalnak helyet!

Kíváncsi vagy, nekünk melyik 10 mese határozta meg leginkább a gyerekkorunkat? Kattints IDE!

Mostanság folyamatosan áramlanak felénk a hírek: élőszereplős Kis hableány, Aladdin, Oroszlánkirály, Szépség és a Szörnyeteg… és most a Dumbo!

Emlékeztek még a kirekesztett mini elefántra, aki egy cirkuszban él és az óriási fülei miatt mindenki bántja, sőt még az édesanyjától is elszakítják? Most úgy tűnik, Tim Burton tette rá a kezét a történetre, hiszen már megkezdték a készülődést, a tervezést és a tárgyalásokat.

A legnagyobb hír, hogy „a világ apukáját”, Will Smith-t is szeretnék bevenni a filmbe! Hogy kinek a bőrébe bújna? Mindenki megnyugodhat: nem ő lenne Dumbo! Az infómorzsák szerint egy picit tágítanák a mese világát, és több szereplőt is megismerhetünk majd a cirkuszi dolgozók közül. Smith egy munkást alakíthat, akinek a gyereke összebarátkozik a cuki kis főhőssel. Testhezálló feladat lenne a színésznek, hiszen nála hitelesebben senki sem alakíthat cuki apukát.

Konkrétumok azonban még nincsenek, hiszen a pletykák szerint a színész még csak tárgyal a készítőkkel. És a sztoriba még az is bezavarhat, hogy a mese forgatása egybeeshet a Bad Boy folytatás munkálataival is...

Forrás: The Hollywood Reporter
Kép: InterCom

#CinemaKlub#will smith#dumbo#tim burton#élőszereplős#mese#klasszikus#feldolgozás

Címlapról ajánljuk