CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (12. 19.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 18. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Holtodiglan

 


Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Gazdagok és elégedettek, ám az ünnep estéjén a feleségnek nyoma vész. Hamarosan kiderül, hogy a látszólag boldog pár élete tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Persze mindenki arra gyanakszik, hogy Nickre keze van a dologban, ráadásul hazugságaival és furcsa viselkedésével még inkább magára tereli a zsaruk és a média gyanúját. Hiába bizonygatja az ártatlanságát, egyedül az ikertestvére, Margo bízik benne.

Mikor?
Cool 21:10

A testőr

Roland Sallingert, a Los Angeles-i zsarut korrupt társa lelövi. Sallinger túléli a merényletet, de később kénytelen megválni a rendőrségtől. A szakmától azonban nem: különleges terrorelhárítási kiképzésen vesz részt. Egy nap régi barátja, Conner Wells, a Texasban élő gazdag üzletember keresi meg. Azt szeretné, hogy Sallinger Wells lánya, Nikita testőre legyen. Kiderül, hogy Nikitát többször megfenyegették, majd emberrablók csaptak le rá. Sallinger habozás nélkül igent mond, s könyörtelenül szembeszáll a kegyetlen gengszterekkel.

Mikor?
Film+ 19:00

A biztonság záloga

Luke Wright exrendőr egy napon elveszít egy megbundázott mérkőzést, ezért az orosz maffia bosszúból megöli a családját. Luke-ot a véletlen összehozza Mei-jel, a kínai kislánnyal, akit ugyanazok a gengszterek üldöznek, akik a családját is megölték. Meiről kiderül, hogy matekzseni, akit a triádok arra kényszerítenek, hogy nekik dolgozzon. A lány egy felbecsülhetetlen értékű kódszámot őriz az emlékezetében, amelyért a triádok, az orosz maffia és a New York-i rendőrség korrupt tagjai akár gyilkolni is képesek. Luke hadjáratot indít a város alvilága ellen, hogy megmentse az ártatlan lány életét.

Mikor?
Film+ 21:00

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

A film négy hőse, négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.

Mikor?
Film+ 22:45

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#dráma#thriller#akció#vígjáték#holtodiglan#ben affleck#rosamund pike#jason statham#steven seagal#a biztonság záloga

Címlapról ajánljuk