CinemaKlub

Jégvarázs rajongó vagy? Játssz és nyerj a CinemaKlubon!

rtl.hurtl.hu

2016. december 16. 14:00

Ha igazán szereted a testvérpárról szóló történetet, akkor most tesztelheted a tudásod, ráadásul a legjobbak még különleges Disney ajándékcsomagot is nyerhetnek. Ha érdekel, hogyan, akkor kattints a cikkre!

Ugye, az már biztos, hogy idén sem lesz karácsonyunk Kevin nélkül, hiszen Kolosi Pétert hiába rabolták el, még így is megígérte mindenkinek, hogy a Reszkessetek betörők összes részét láthatják a nézők az RTL Klubon.

Azonban az ünnepek alatt nemcsak a nagy klasszikusok, de a mesék is fontos szerepet játszanak, így december 24-én 18:45-től a Jégvarázst is megnézhetitek az RTL-en!

Ennek kapcsán a CinemaKlub egy különleges játékot hirdet, amiben öt darab Disney ajándékcsomagot sorsolunk ki a legügyesebbek között. Ehhez nincs másra szükség, minthogy nagyon jól ismerd a mesét és a főszereplőket, és ha eléggé kreatív vagy, még az egyik alkotásoddal is nyerhetsz a játékban.
 

Miből is áll a nagy Jégvarázs-játék?
 

Ha úgy érzed, mindent tudsz a meséről, akkor egy 10 kérdésből álló kvízt kitöltve bizonyíthatsz! A válaszadók közül a négy legügyesebb csomagot kap. Máris játszanál? Kattints IDE a kvízért!

És itt még nincs vége a kihívásoknak, ugyanis a kvíz mellett rajzpályázatot is hirdetünk! Ha szeretsz alkotni, akkor ne habozz és rajzolj nekünk bármit, ami Jégvarázs! A műveket az e-mail címünkre (CinemaKlub@rtl.hu) várjuk, sőt a Facebook oldalunkra is feltölthetitek!

#CinemaKlub#Kvíz#jégvarázs#disney#ajándék

Címlapról ajánljuk