CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (12. 14.)

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A hívás

Jordan Turner a 911-es segélyhívó szolgálatnál teljesít szolgálatot. Eddig bármivel könnyen megbirkózott, ám egy tizenéves lány azzal hívja fel, hogy a házukba épp egy őrült sorozatgyilkos tör be. Jordan a háttérből próbálja irányítani az eseményeket, de kudarcot vall. Sokáig nem tudja feldolgozni az eseményeket, mígnem egy véletlen folytán hasonló eseménybe csöppen. Egy fiatal lány, Casey azt állítja, hogy elrabolták és egy kocsi csomagtartójában tartják fogva. Jordan mindent megtesz, hogy a mozgásban lévő autó és a tettes nyomára bukkanjon.

Mikor?
RTLII 22:00

Az árnyékember

Amikor a CIA. néhány renegát ügynöke egy vegyi fegyvert próbál kicsempészni Amerikából, az exügynök Jack Fostert használják hordozónak. Az akkor még mit sem sejtő Jack Európába utazik, ahol egy titokzatos ügynök elrabolja a vele tartó lányát. Gyermeke kiszabadítása érdekében Jacknek át kell verekednie magát egy nemzetközi kémszervezet veszélyekkel teli világán, ahol minden sarokban ellenség leselkedik, és a barátokra sem számíthat többé.

Mikor?
Film+ 19:10

Száguldó erőd

Travis Dane eltéríti az Egyesült Államok legelegánsabb vonatát, és az egyik vagonban komputerközpontot épít ki. A zseniális tudós azt a szupertitkos kormányzati műholdat akarja irányítása alá vonni, amellyel képes elpusztítani az Államok fővárosát. A bosszúra éhes Dane-t, aki egymilliárd dollárt követel az akció leállítása fejében, csak az éppen vonaton tartózkodó egykori hajószakács tudja megállítani, akinek az sem okozott gondot, hogy tucatnyi terrorista ellenében egymaga foglaljon vissza egy hadihajót.

Mikor?
Film+ 21:00

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#thriller#dráma#akció#a hívás#halle berry#steven seagal#száguldó erőd

Címlapról ajánljuk