CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Szerda (11. 23.)

rtl.hurtl.hu

2016. november 22. 23:00

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szemben a Nappal

Meggyilkolják Tokió kormányzóját. A nyomok a japán gengszterek, a jakuzák világába vezetnek. Az amerikai hírszerzés főnöke a volt CIA-ügynökhöz, Travis Hunterhez fordul segítségért. Travis Japánban nőtt fel és mestere a távol-keleti harcművészeteknek. Rá vár a feladat, hogy felkutassa a tetteseket, segítőtársa egy zöldfülű FBI-ügynök, Sean. Hamarosan kiderül, hogy a kormányzó likvidálása csak az első lépés a nemzetközi összeesküvésben, amelynek célja a japán és kínai maffia közötti drogpiac kialakítása.

Mikor?
Film+ 19:05

Kiképzőtábor

Nathan West őrnagy az Egyesült Államok különleges osztagának egyik elit egységét vezeti. Az őrnagy módszerei hatékonyak, de agresszív viselkedése és heves vérmérséklete miatt katonái nem szívesen szolgálnak alatta. Egy látszólag rutin-bevetés során Panamában, egy hurrikán sodor végig a táboron, ahol West éppen az embereivel állomásozik. A vihar elvonultával az őrnagy négy emberét holtan találják, West pedig nyom nélkül eltűnik.

Mikor?
Film+ 22:55

#CinemaKlub#Filmek#ajánló#akció#dráma#thriller#steven seagal#samuel l. jackson#john travolta

Címlapról ajánljuk