CinemaKlub

Már meg is van, hogy ki lesz James Bond!

rtl.hurtl.hu

2016. október 12. 16:58

Úgy fest, bár Sam Mendes nem rendez több 007-es-mozit, mégis megkapjuk a titkos ügynök újabb sztoriját nem is akárkivel a főszerepben!

Bizony, a rendező ment, de Daniel Craig maradt!

Ugyanis egyre valószínűbb, hogy a színész mégis elvállalja a következő James Bond-filmet, amiben a nézők utoljára láthatják majd a csábító kém szerepében.

Craig nemrég egy nyilatkozatában elárulta, nagyon élvezte a 007 Spectre – A fantom visszatér című film forgatásait, de sokáig kellett miatta távol maradnia a családjától. Ezzel egyidejűleg kiderült az is, hogy most forgatott egy alkotást melynek Logan Lucky a címe, és ami egy NASCAR versenyzőről szól és bár elfáradt, úgy tűnt lelkesebb az új 007-es filmmel kapcsolatban, mint eddig bármikor:

„Amennyire én tudom, nekem van a legjobb munkám a világon! Addig csinálom, amíg ki nem rúgnak, ha abbahagynám szörnyen hiányozna!” – mondta a színész.

Ezen nincs is, mit csodálkozni, hiszen a legutóbbi film a 007 Spectre – A fantom visszatér 880 millió dollárt hozott világszerte, annak ellenére is, hogy a kritikusoknak csalódás volt a Sykfall után.

Mindenesetre Craig beleegyezése meglepő fordulat főleg azok után, hogy mennyi név látott napvilágot potenciális jelöltként!

Ilyen volt példáulTom Hiddleston, vagy Idris Elba, aki az első színes bőrű Bond lehetett volna, vagy ott volt a lehetősége annak is, hogy ezúttal nő játssza el a titkos ügynököt, amire a legesélyesebb Gillian Anderson volt.

Ti örültök, hogy Daniel Craig visszatér az egyelőre James Bond 25-re keresztelt moziban?

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#james bond#daniel craig#tom hiddleston#sam mendes#idris elba#gillian anderson#007

Címlapról ajánljuk