CinemaKlub

Ki lesz Batman ellenfele?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 10:50

Úgy tűnik, megvan a válasz és még aggódnunk sem kell, a gonosztevő ugyanis egyszerre testesíti meg a mentális, lelki és fizikai terrort! Ki lehet ez? Eláruljuk! Meg fogsz lepődni, hiszen nem is olyan ismeretlen számunkra a gazfickó!

Már röppentek fel pletykák arról, hogy Slade WilsonA zöld íjász egyik szereplője is debütálni fog hamarosan a DC Univerzum szélesvásznán is, most pedig egyre nagyobb erre az esély, ugyanis az önálló Batman-filmben őt nevezték ki az elsődleges ellenfélnek, vagyis alteregóját Deathstroke-ot!

Erről pedig nem más rántotta le a leplet, mint a mozi rendezője Ben Affleck, aki nemcsak készíti a filmet, de ismét ő játssza majd a denevérembert.


Nos, a színész közösségi oldalára posztolt egy videót, amiben Deathstroke-ot láthatjuk. Sajnos azonban a kisfilmből nem derül ki, hogy ez esetleg egy próbafelvétel lehet-e a Batman-filmből, vagy a karakternek a készülő Justice League-mozibansikerült kiérdemelnie egy bemutatkozást. Az viszont szemet szúrhatott, hogy a gonosztevő mintha Batman földalatti rejtekhelyén lenne látható, ez pedig arra enged következtetni, hogy valaki, Lex Luthor vagy esetleg Amanda Waller elláthatta Deathstroke-ot néhány jó tippel a sötétlovagról.

A karakter maga egyébként nagy népszerűségnek örvend a képregény rajongók között. Még a ’80-as években mutatkozott be a Tini Titánok ellenségeként, majd teljesen egyedül, minden segítség nélkül sikerült legyőznie az egész Igazság Ligáját.

Bár gyakran a legkegyetlenebb gazfickóként ábrázolják, az évek során egyre részletesebb és tragikusabb jellemzést kaptunk az antihősről, így nem is értjük eddig, hogy-hogy nem találkoztunk még vele a vásznon! Nem szabad azonban arról sem megfeledkeznünk, hogy az eddigi pletykák alapján Deathstroke nem az egyetlen, akivel meg kell küzdenie Batman-nek!

Nagy valószínűséggel láthatjuk majd Will Smith Deadshot-ját, Jared Leto Jokerét, illetve talán még ennél is több rosszfiút.

A kérdés már csak az, hogy ki fogja eljátszani a fekete-narancssárga maszkos gazembert?

Alig várjuk, hogy kiderüljön!

Forrás: cinemablend.com, twitter
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#batman#justice league 1.-2.#ben affleck#jared leto#a zöld íjász#joker

Címlapról ajánljuk