CinemaKlub

Elárasztották a netet a Thor-Loki fotók! Segítség!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 24. 16:36

Aki eddig nem tudta, hogy már forgatják az asgardi istenség következő önálló filmjét, az az elmúlt napokban tuti rájött, hogy miből maradt ki. Mióta Tom Hiddleston visszatért a forgatásra, csak úgy áradnak a képek.

Korábban már Mark Ruffalo is tett azért, hogy a rajongók bepillanthassanak egy kicsit a Thor: Ragnarok munkálataiba: videókat és képeket osztott meg, hogy milyen is életre kelteni az óriási zöld embert, Hulkot.

Már ekkor sejthető volt, hogy nem ő lesz az egyetlen a stábból, aki mindent megtesz majd azért, hogy a rajongók hiperventillálhassanak. És tényleg nem!

Miután Mark leszerelt a forgatásról, beköszönt mindenki nagy kedvence Tom Hiddleston és egyszerre két hírt is villantott: végre neki is lett saját Insta-oldala, és visszatér, mint Loki! Ki is dobott egy laza képet magáról az elhíresült szerelésében.


Mióta megérkezett a helyszínre, valószínűleg mindenki felpörgött – köztük filmbeli tesója, Chris Hemsworth is –, hiszen azóta újabb adag fotóval találkozhattunk az interneten.

Először csak visszafogottan mentek bele a pózolásba, sőt, olyan kép is akadt, amelyen egy picit utaltak is a sztorira az újságokon megjelenő főcímekkel.

De tudtak tovább is lépni: Hiddleston ugyanis hamar rájött, mivel veheti le az Insta-népet a lábáról és egy közös szelfit dobott ki Hemsworth-szel, ráadásul sikerült ezt egy olyan montázs formájában, amelyen egy korábbi képpel vágta össze a frisset:


Olvadunk. Igen!

És akkor még arra is képesek voltak, hogy a forgatási szünetekben ellátogassanak egy gyerek kórházba, ahol az apróságokkal fotózkodtak:


Persze – habitusukból adódóan – poénkodásból is volt bőven, és jeleneteket is eljátszottak:


Marveles srácok ők a javából! Tőlük mindig számíthatunk egy kis jótékonykodásra, főleg, ha gyerekekről van szó. Legutóbb épp a legifjabb Pókember, Tom Holland látogatott el pár beteg gyerekhez, de korábban is rendszeresek voltak az ilyen cukiskodások, például Robert Downey Jr. vagy Chris Evans körében.


Kíváncsian várjuk, hogy milyen set-fotókat kapunk még a készülő Ragnarokról.


Képek: Instagram, Twitter

#CinemaKlub#thor#ragnarok#tom hiddleston#chris hemsworth#forgatás#kulissza

Címlapról ajánljuk