Műsorújság
RTL Most

Loki visszatért!

Most már biztosra vehetjük, hogy Thor különc testvére is szerepelni fog az éppen most forgó Thor: Ragnarok című harmadik felvonásban. Hiddleston volt oly kedves és egy képpel borzolta fel a rajongók idegeit.

Amikor először felmerült a Thor folytatása, sokan csak találgatni mertek, hogy vajon mindenki nagy kedvence, Loki vajon újra visszatér-e a nagyvászonra. Akkor még maga Tom Hiddleston is csak mismásolt:

„Nem tudom. Azt hiszem, képtelen lennék nemet mondani a szerepre. Viszont fogalmam sincs, hogy mikor lesz erre megint alkalom, ha lesz egyáltalán.”

Végül persze kiderült, hogy nemcsak Hulk, de Loki is szerepelni fog a harmadik részben. És a színész nem is várhatná jobban a forgatást, hiszen lassan már 4 év is eltelt mióta utoljára magára ölthette a jellegzetes zöld jelmezt. Ez pedig kissé hihetetlennek is hangzik, hiszen a rajongók körében óriási imádat alakult ki a sötét karakter kapcsán. Nem véletlenek a „Loki serege” vezérmondatok!

Pedig utoljára a 2013-as Thor: Sötét világban találkozhattunk vele!


A nagy szünet miatt is várta már annyira a forgatást a sztár, persze egy interjúban sikerült még egy részlettel lesokkolnia mindenkit:

„A Thor 3 nagyon király lesz, már lassan négy éve nem játszhattam el Lokit. Imádok Chrisszel dolgozni, viszont ez lesz az utolsó alkalom, hogy Loki leszek.” – vallotta be.

Hogy ez a döntés mennyire végleges? Jó kérdés. Mi mindenesetre örülnénk, ha a későbbiekben is terveznének vele, különösen azért, mert a Marvelnél eddig még nem igazán sikerült karakteres, és hangsúlyos főgonoszt összekaparniuk.

Az viszont tuti, hogy már ő is ott van a forgatáson, amiről – többek között Mark Ruffalónak köszönhetően – egy csomó kulissza fotót és videót láthattunk már. Tom nemrég közzétett egy képet magáról, ahol már Lokiként köszönti a követőit:

„Visszatért!”

Addig is érdemes odafigyelni a színészre, hiszen legközelebb a Kong: Skull Islandban láthatjuk Brie Larson oldalán!

Legnézettebb videók