Műsorújság
RTL Most

Az új Pókember is kórházakban jótékonykodik!

A Marvel színészeinél nem szokatlan, hogy szabadidejükben is a rajongók az elsők, és mindent megtesznek, hogy az apróságok találkozhassanak kedvenc hőseikkel. Most Tom Holland is beállt a sorba.

Egy jó Marvel szereplő mindig kapható egy kis kedveskedésre, beszéljünk akár kórházi vagy otthoni látogatásokról, kulisszatitkokat leleplező forgatás-körutakró vagy meglepetés őrültködésekről… akadt már itt minden.

Az újra castingolt Pókember sztori – a Spider-Man: Homecoming – már javában forog, hiszen amikor A galaxis őrzői 2 stábja befejezte a munkálkodást Atlantában Hollandék váltották őket a színen. A meló tehát megy ezerrel, habár ennek ellenére is folyamatosan kapjuk az újabbnál újabb bejelentéseket, hogy kik csatlakoznak a projekthez.

Azonban most nem is ez a lényeg, hanem a tény, hogy Tom Holland – az eddigi legfiatalabb Peter Parker – is bevállalta, hogy jótékonykodik kicsit.


A színész a jelmezébe pattanva ellátogatott egy gyerek kórházba, hogy ott lephesse meg az apró rajongóit. Természetesen nemcsak a gyerekek repdestek a boldogságtól, a fiatal színész is meghatódott:

„Veletek találkozni egy igazán csodás élmény volt, és mindannyian igazán inspirálóak vagytok. Nagyon büszkék vagyunk rátok, szeretünk titeket és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk.” – írta ki az Instagram posztja mellé.

Ahogy azt korábban említettük, nem ez az első Marvel-meglepetés, amit a színészeknek köszönhetünk. Legutóbb Chris Pratt ajánlotta fel a legnagyobb Galaxis őrzői rajongónak, hogy körbevezeti a forgatáson. De korábban ő is beöltözött már Star-Lordnak és Chris Evans-t maga mellé kapva ők is ellátogattak több gyerek kórházba is. Robert Downey Jr. is mindig kapható egy kis kedveskedésre: legutóbb Gwyneth Paltrow-val és Evans-szel leptek meg egy beteg kisfiút az otthonában.


Mi mindig elolvadunk, amikor ezekről a történetekről olvashatunk. Úgy tűnik, ők nemcsak a vásznon, de az életben is igazi hősök!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Facebook, Instagram

 

Legnézettebb videók