CinemaKlub

Ilyen cukit még sosem láttatok!

rtl.hurtl.hu

2016. június 21. 14:30

Múlt héten kijött a Némó nyomában második része, amelyben a bohóchalak most a kispadra ültek, hogy Szenilla lehessen a főszereplő. Mi nagyon szerettük a folytatást, amiből most kiadtak egy végtelen édes kis részletet.

Igazából, ha akarnánk, se tudnánk letagadni, hogy imádjuk a meséket, legyen az Disney, Pixar vagy bármi egyéb. A baráti társasággal a mai napig mese-napokat szervezünk, ahol maratonban nyomjuk a kedvenceket. Persze, az már egy teljesen más kérdés, hogy kinek, mi a favoritja – mi múltkor összegyűjtöttük nektek a sajátjainkat –, és teszem azt Az oroszlánkirály kimaradt, ami miatt nem tudunk eléggé vezekelni, főleg úgy, hogy múlt héten ünnepelte a 22. születésnapját.

De lényeg a lényeg, sosem lehetünk túlságosan öregek ahhoz, hogy elvesszünk az animációs történetekben. Pont ezért is vártuk nagyon a Szenilla nyomában-t, ami szerencsére nem okozott csalódást, sőt: nekünk jobban tetszett, mint az első felvonás.


És úgy tűnik, a világ is hasonlóan volt vele, hiszen Amerikában mindenidők legjobb animációs nyitását produkálta a második rész.

Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy sikerült túltolniuk a cukiskodást a folytatásban, legalábbis a most kiadott részletből csak erre tudunk gondolni. Ebben a baba Szenillát láthatjuk szüleivel – Diane Keaton, Eugene Levy.

És meg kell, hagyni: mi végig vinnyogtuk az egészet…

Szerintetek?

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#szenilla nyomában#animáció#mese#folytatás#részlet

Címlapról ajánljuk