CinemaKlub

Elmennél Blake Lively-val szörfözni? Jobb, ha nem!

rtl.hurtl.hu

2016. június 9. 12:07

A zátony (The Shallows) miatt már kattogtunk, hiszen az eddig kiadott előzetese alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik. Most újabb részletet kaptunk a filmből, és csak annyit mondanánk: egy darabig nem szívesen megyünk víz közelbe.

Végre olyan trailereket kapunk egy filmhez, amiben nem sokat lőnek le a sztoriról, mivel a hangsúlyt kifejezetten a hangulatkeltésre helyezték. Persze, nem kell túlmisztifikálni az augusztusban érkező alkotás sztoriját, hiszen egy szörfös lányról szól, aki édesanyja halála után egy szörfparadicsomban akarja megtalálni újra önmagát, a lelki békéjét és persze egy jó nagy fehér cápát is. Ja, nem!

A film pedig valószínűleg a jól megszokott sémák szerint halad majd a végkifejlet felé, ahol már csak egyetlen kérdésre kell választ adnia: túléli a lány?

A faék egyszerűségű történettől függetlenül nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre, hiszen az eddig látott képek alapján nagyon izgalmasan építkezik majd. Az urak pedig örömködhetnek, hiszen Lively egy szál bikiniben parádézik majd a túlélésért.

 


A legújabb részletben sem lőnek túl sok mindent, azonban egy picivel átfogóbb képet mutat a főszereplőnkről.

Lively persze nem igazán pihen mostanában, hiszen nemrég Cannes-ban bűvölt el mindenkit, ahol Woody Allen legújabb filmjét, a Café Society-t promózta. Sőt, azóta még a Négyen egy gatyában folytatása is felmerült az életében, habár kérdéses, hogyan is vehetne részt a forgatáson, mivel már második babájukat várják Ryan Reynolds-szal.

De nézzük is, hogy mit kaptunk!

Forrás: Empireonline
Képek: InterCom

#CinemaKlub#blake lively#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk