CinemaKlub

Ennyit arról, hogy Tom Hiddleston lesz a 007-es!

rtl.hurtl.hu

2016. június 8. 16:27

Már hónapok óta megy a találgatás, hogy ki lesz az új James Bond. A rajongók teljesen bezsongtak az ötletre, hogy a Lokit alakító színész legyen a híres kém, a színész azonban elkeserítő hírekkel szolgált a napokban.

Craig vagy Hiddleston? Hiddleston vagy Craig? Már jó ideje csak ide-oda kapkodjuk a fejünket, és eljutottunk arra a szintre, hogy fogalmunk sincs, mire számítsunk. Egyszer azt hallani, hogy Craig még egy film erejéig visszatér – a szerződése kötelezné –, máskor meg azt mondogatják, hogy a teljhatalmú producer, Barbara Broccoli már megkezdte a jövő kém reménységének keresését.

A tömegek arra voksolnának ugye, hogy Hiddleston legyen a kiválasztott. Egy gond akad csupán: nem a tömegek döntenek. Így volt ez a múltban is, amikor Craig megpendítette a lehetőségét, hogy Idris Elba válthatná a 007-es porondján. Az se jött be. Csupán hetekig tartó zsongást okozott, aztán jött a Spectre Mendesszel és Craiggel és mindenki elhallgatott, egészen idáig.

Az állítólagos top jelölt – Hiddleston – eddig csupán diplomatikusan reagált a pletykákra, és diszkréten csak annyit mondott, hogy megtiszteltetésnek venné, ha ő lehetne a következő Bond. Most azonban egy találkozón bekérdezett nála egy riporter, hogy mégis mi a helyzet! És eléggé lehangoló választ hallhattunk a sztártól:

„Sajnálom, hogy mindenkit le kell lombozzak, de nem hiszem, hogy várható lesz egy ehhez hasonló bejelentés. De boldoggá tesz, hogy ennyire lelkesedtek az ötletért. Nem sok dolog van, amit eddig még nem mondtam el a témában, de… kb. annyit tudtok az egészről, mint én.” – nyilatkozta.


Hazudna? Terelne? Ki tudja. Valószínű, hogy csak szeretnénk, ha a végén kiderülne, hogy megkérték, lapuljon meg a fűben és egy szót se szóljon a dologról. De több mint valószínű, hogy Broccoli és csapata egészen más nevek felé evez jelenleg.

De nem kell búslakodnunk, hiszen Hiddleston újra Loki bőrébe bújik a Thor harmadik részében!


Forrás: The Playlist
Képek: Tumblr, Tom Hiddleston Facebook

#CinemaKlub#tom hiddleston#007

Címlapról ajánljuk