CinemaKlub

Baj van a Star Wars háza táján!

rtl.hurtl.hu

2016. június 1. 9:25

Az a hír járja, hogy a decemberben érkező Zsivány Egyes nem nyerte el a stúdió tetszését, így nem kevés utóforgatást rendeltek el, hogy minden a vezetőség akarata szerint alakuljon.

Hivatalos: megkezdtük az aggódást! Egyrészt szeretünk előre parázni azokon a filmeken, amiket nagyon várunk, másrészt nem túl megnyugtató a gondolat, hogy a Disney állítólag nem kicsit elégedetlen a Rogue One első vágott verziójával.

A spin-off rendezője, Garreth Edwards már most megmutatta a film első verzióját a fejeseknek - ami önmagában is meglepő, hiszen a Disney olyan szinten hétpecsétes titokként őrzi az SW híreket, hogy az ehhez hasonló teszt-vetítésekkel is vigyáznak, nehogy egy apró infó is kiszivárogjon.

Így például a J.J. Abrams rendezésében elkészült hetedik részt, Az ébredő Erőt se vetítették le korábban a tervezettnél. A vezetőség valamiért most mégis úgy ítélte meg, hogy a Felicity Jones főszereplésével készülő filmet muszáj ideje korán leellenőrizniük.


Lehetséges, hogy azért is volt erre szükség, mert a Zsivány Egyes alapvetően a régi trilógia idején játszódik majd, hiszen azt dolgozza fel, hogy a lázadók hogyan lopták el a Halál csillag tervrajzait. A múlt, a hagyományok és az adott sztorihoz való tű éles illeszkedés miatt is dönthettek így. Ki tudja. De nagyobb kockázat lehet, mint a többi.

Az viszont biztos, hogy 4 hétnyi utóforgatást rendeltek el. A Disney tehát semmit sem bíz a véletlenre.

Az aggódó kommentekre persze rögtön jöttek a megnyugtató válaszok, miszerint a pótfelvételek normálisak, és minden nagy volumenű filmnél számolnak is vele. Úgyhogy keep calm…


Igyekszünk lenyugodni, de azért na! Tény, hogy nagyok az elvárások, főleg Az ébredő Erő hatalmas sikere után. Hozni kell a számokat!
 

Forrás: The Playlist
Képek: Tumblr

 

#CinemaKlub#star wars#rogue one#j.j. abrams#zsivány egyes#felicity jones#disney

Címlapról ajánljuk