CinemaKlub

Emma Stone lesz Szörnyella!

rtl.hurtl.hu

2016. április 27. 11:44

Újhullámos törekvése a Disneynek, hogy nagysikerű animációs meséit élőszereplős történetként is bemutassa, így a Dzsungel könyve és a Szépség és a Szörnyeteg után újabb sztorival rukkoltak elő!

Ezúttal Szörnyella De Frászt testesíthetik meg újra az 1961-es rajzfilm, valamint az 1996-os és a 2000-es élőszereplős filmek után!

Nem is akárki, a 27 éves Emma Stone bújhat a prémek királynőjének bőrébe!

Az alkotók pedig azt ígérik, ez a Szörnyella teljesen más lesz, mint az eddigiek!

Lássuk, mire számíthatunk akkor:

A készítők ezúttal nem kiskutyáktól hemzsegő újabb dalmatás családi filmet szánnak a nézőknek, hanem egy eredettörténetet a bundák megszállottjáról, Szörnyelláról, így megtudhatjuk, hogyan vált ilyen szörnyűségessé, illetve mi az oka különös szenvedélyének.

Alig várjuk, hogy kiderüljön, hogyan sikerül megformálnia Stone kisasszonynak a szörnyű nőszemélyt, csak hogy erre még jó darabig várnunk kell, ugyanis a filmet csak pár év múlva mutatják be, de a színésznőt addig ismét Ryan Goslinggal láthatjuk a La La Land című filmben, valamint szinkronizál a Croodék 2-ben is!

Ha valaki nem a színésznőt, hanem inkább Miss De Frászt hiányolná, akkor neki nyugodt szívvel ajánljuk a Glenn Close-féle feldolgozást!

Forrás: Zimbio
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#disney#emma stone#szörnyella#Dzsungel könyve#glenn close

Címlapról ajánljuk