CinemaKlub

Tom Hanks nem tud meglenni Budapest nélkül

Juhász LucaJuhász Luca

2016. március 3. 13:00

A kétszeres Oscar-díjas színész ismét Magyarországon forgat. A harmadik Dan Brown adaptáció, az Inferno Budapesten felvett jeleneteivel ugyanis a rendező Ron Howard nem volt teljesen megelégedve.

Bizony nemcsak a Saul fia viszi hazánk hírét Hollywoodba. Ahogyan, arról már beszámoltunk, a közeljövőben számíthatunk Keira Knightley valamint Harrison Ford és Ryan Gosling érkezésére is.

Sőt mi több, nemrég kedvenc X-Men-jeink, Hugh Jackman és kollégája James McAvoy is egy Budapesten készült közös képpel örvendeztette meg a nagyközönséget. Jackman már másodszorra forgatott nálunk reklámfilmet, McAvoy pedig Charlize Theronnal dolgozott a The Coldest City című thrilleren.

Kép: Instagram

Így tehát nem lepődtünk meg azon sem, hogy mindenki Forrest Gumpja nem először látogat el hazánkba, de arra nem számítottunk, hogy rögtön két egymást követő évben is vendégül láthatjuk. Bár, igaz a színész a duplázások mestere, hiszen két Oscar-díját sorban nyerte: 1994-ben és 1995-ben (az elsőt a Philadelphiáért, az utóbbit a Forrest Gumpért).

Ha pedig a Philadelphiánál tartunk, Tom Hanks tavalyi itt tartózkodása egybeesett, Antonio Banderas Magyarországra érkezésével. A két színész több mint huszonkét éve játszott együtt az említett filmben. Egyébként Banderas számára sem az első alkalom volt, hogy nálunk járt, és a két sztár eddig csak is elismerően nyilatkozott fővárosunkról.

Sőt, hála a közösségi médiának, láthattuk budapesti találkozásukat is, egy Banderas Instagram profiljára posztolt képnek hála.

Kép:Instagram

Hanks azonban nem csak sztárokkal szeret pózolni, láthattunk már tőle olyan képet is, melyen egy belvárosi étterem személyzetével és legújabb filmjének rendezőjével, Ron Howarddal kapták lencsevégre.


Kép:Facebook

Tegnap pedig szintén egy belvárosi bárban sikerült néhány fiatal rajongónak elcsípnie egy szelfi erejéig.

Kép:Facebook

Érdemes tehát nyitott szemmel járni a városban, hiszen Robert Langdon professzor bármikor elfuthat mellettünk kórházi pizsamában. Ugyanis az Inferno című filmben, a szimbólumkutatót amnéziával kezelik egy kórházban, ahonnan kiszökve próbál rájönni, hogy hol lehet. A történet egyébként Dante: Isteni színjátéka körül forog, és a színész mellett Felicity Jones szerepel, akit a Mindenség elmélete című filmből ismerhetünk, és már nagyon várjuk, hogy a Dan Brown-történet mellett, a Rouge One: A Star Wars Story-ban is újra láthassunk.

Sajnos Budapest nem szerepel a regényben, így a filmben sem, de mint tudjuk, Firenzét illetve Velencét személyesíti meg.

Ennek ellenére reméljük, hogy Hanks még jó pár napig itt forgat és még több képet láthatunk róla. A szerencsések pedig talán személyesen is találkozhatnak vele!
#CinemaKlub#tom hanks#budapest#sztárok#saul fia#inferno#dan brown#hugh jackamn

Címlapról ajánljuk