CinemaKlub

Jennifer Lawrence kaszálta a legtöbbet az idei Oscar-jelöltek közül

rtl.hurtl.hu

2016. február 26. 12:00

Az elborult és végtelenül őszinte színésznőről már eddig is tudtuk, hogy ott van a legjobban kereső színészek között, most viszont kiderült, hogy mennyi is az annyi.

JLaw mindenkit lepipált az idei Oscar-jelöltek közül, hiszen a Forbes szerint a színésznő 2014 júniusa és 2015 júniusa között körülbelül 52 millió dollárt keresett. Ez az összeg pedig még ahhoz is bőven elég volt, hogy Hollywood legjobban fizetett színésznőjévé kiálthassák ki. A hölgyek dobogóján Scarlett Johansson lett a második 35 millióval és Melissa McCarthy – A kém sztárja – 23 millióval.

Az idei Oscarosok között Leonardo Dicaprio (29 millióval) lett a második és Matt Damon (25 millióval) a harmadik.



Sandra Bullock volt az utolsó hölgy, aki úgy landolt a lista élén, hogy nem sokkal utána még a Gravitációért is jelölték 2014-ben – ő akkor 51 milliót pihentetett a bankszámláján.

Persze, amellett nem szabad elmenni, hogy Lawrence csak az Oscar-jelöltek között tudott kitűnni színésztársai közül, hiszen a valódi első helyezett Robert Downey Jr. lett, aki többek között az Ultron korához hasonló filmjeivel 80 millió dollárt keresett.



Mindez a fizus infóáradat még kerekebbé válik, amikor visszagondolunk, hogy tavaly októberben Lawrence is közölte: kevesebbet kapott, mint az Amerikai botrány-os férfi kollégái. A Sony botrány idején, ugyanis kiderült egy csomó izgalmas részlet, és a gázsi-különbségek is köztük voltak. Persze, Lawrence külön kiemelte: nem a stúdióra volt mérges, hanem saját magára, amiért nem harcolt jobban az egyenlő fizetségért.

Az Oscar-eredményekre pedig még hétfőig várnunk kell, addig is megnézhetitek, hogy mi kiket tippeltünk meg győzteseknek!

Forrás: Variety
#CinemaKlub#fizetés#kereset#forbes#lista#jennifer lawrence#sandra bullock#leonardo dicaprio#matt damon#film

Címlapról ajánljuk