CinemaKlub

A Jégkorszak ötödik része már a világűrt is meghódítja

rtl.hurtl.hu

2016. február 4. 14:42

Sidnek és csapatának újra szembe kell néznie egy világméretű katasztrófával, szállnak a mogyorók, keresik a szerelmet, a kalandot és miegymást. A jeges franchise – úgy tűnik – leállíthatatlan.

Kép: Youtube

Picit félünk ettől az újabb menekülős-vége a világnak animációtól: mondhatnánk, hogy „been there, done that”. Vajon mennyire tudnak újat hozzá tenni a készítők egy sokszorosan túltolt sorozathoz?

Persze, vitathatatlan, hogy a 2002-ben útjára indított történetnek legalább az első része sokak szívében foglal el becses helyet. A lobogó lángok ura, Uszid és hasonlók… szeretjük nagyon. De komoly kérdés, hogy a hagyomány és a puszta nosztalgia nélkül tudnánk-e szeretni az új darabokat, főleg úgy, hogy többnyire önismétlő cselekményekről beszélünk… Na, de elég a károgásból, lessük meg, hogy miből is élünk!

Motkány és a kezelhetetlen mogyoró-függősége újra beindít egy apokalipszisszerű őrületet, ami miatt Manfrédnak, Diegónak,Sidnek, Ellienek, Kis Baracknak és mindenkinek a kibővült csapatból menekülnie kell. Ó, és közben Sidre rátör a magány és az igaz szerelem után vágyakozik.
 

Az Ice Age: Collision Course nyáron, júliusban érkezik majd a mozikba!

 
#CinemaKlub#jégkorszak#sorozat#folytatás#film#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk