CinemaKlub

Innentől kezdve csak Halálos iramban filmeket nézünk!

rtl.hurtl.hu

2016. február 3. 15:09

Vin Dieselék nem aprózzák el a folytatásokat: még ki sem jött a nyolcadik, máris tudjuk, hogy mikorra várhatjuk a 9. és 10. részt. 2021-ig el leszünk látva autós-üldözéses mozikkal, ez már biztos.

A filmek „atyuskája”, Vin Diesel közösségi oldalán tette közzé, hogy nemcsak egy, de rögtön három film premierdátuma is megvan már. Nem kapkodták el a dolgot. Persze a rajongók boldogok lehetnek, hogy máris beírhatják a naptárjukba az új trilógia mindhárom részét.

De haladjunk szépen sorban!

Ugye, a soron következő nyolcadik rész címét és érkezését is Vin tette közzé pár héttel ezelőtt:

Kép: Vin Diesel Instagram

Majd nemrég jött az újabb információ-csokor:

Kép: Vin Diesel Instagram

Szinten újkeletű infó, hogy F. Gary Gray – az Oscar-díjra is jelölt Straight Outta Compton rendezője – felel majd a 8. részért, amely az első darab lesz a friss hármasból.

Természetesen Mr. Diesel nem mondott nem nemet a visszatérésre, így ő is ott virít majd a vásznon Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Elsa Pataky és Lucas Black mellett. És úgy tűnik, hogy rajtuk kívül Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russel is újra csatlakoznak a csapathoz.

És ha ennyi Halálos iramban nem lenne elég, a stúdió már most bejelentette, hogy előzményfilmeket és spin-offokat is terveznek.

Forrás: Comingsoon
#CinemaKlub#vin diesel#Fast & Furious#halálos iramban#folytatás#premierek#dátumok#film#mozi

Címlapról ajánljuk