CinemaKlub

DiCaprio és a szakálla most már tényleg az Oscarra hajtanak

CinemaKlubCinemaKlub

2015. július 17. 19:37

Úgy tűnik Leóra érdemes várni, főleg, ha a Birdman rendezőjével készíti a következő filmjét: a The Revenant előzetese már a két percével lesokkol mindenkit. Mi lesz így a filmmel?

Kép: Youtube

Jó ideje megy már a nem hivatalos kampány, hogy valahogy végre Oscar-díjhoz juthasson Leonardo DiCaprio. Megannyi mém, poén és bejegyzés született már ezzel kapcsolatban, hiszen ő is olyan színész, aki már jócskán kiérdemelte volna az Akadémia elismerését. És lehet, hogy Alejandro Gonzelez Innaritu és a The Revenant hozhatja meg számára a végső sikert?

A trailer alapján nem is tűnik olyan elborult tippnek a dolog, főleg úgy, hogy Innaritu a Birdmannel már elnyerte a szobrocskát, sőt megannyi más elismerést is - ergo a világ már így is figyeli minden ezutáni projektjét, főleg ha abban egy DiCaprio is felbukkan.

Innaritu kézjegye pedig már ebben a rövid képi burjánzásban is visszaköszön, kezdve az extra közeli képkivágásokkal és az idegeket szinte a végsőkig borzoló hangsúlyos dobolással, amire még rátesz egy lapáttal, amikor a főszereplő zihálását is felhasználja hangeffektként. A látványvilág pedig már most elég lenyügözőnek tűnik.

Nem mellesleg egy túlélő történettel van dolgunk, amelyben DiCaprio és Tom Hardy felfedezőket alakítanak, akik az amerikai vadonban ragadnak - az 1860-as években - miközben a helyi törzsekkel, a természet okozta kihívásokkal és egymással is meg kell küzdeniük.

A film decemberben startol a mozikban - kicsit sem az Oscar-idényre idezítve...de.

De elég belőlünk, jöjjön a trailer:
 

Hányan lélegeztetek megszállottan DiCaprióval a végén?

Forrás: Vanity Fair
#CinemaKlub#leonardo dicaprio#oscar#előzetes#trailer#tom hardy

Címlapról ajánljuk