CinemaKlub

Végre részletgazdagon is pacsizhatunk a Suicide Squaddal

CinemaKlubCinemaKlub

2015. július 14. 10:09

Így legyen mindig igazunk: kiszivárgott a trailer, a Warner pedig gyorsan reagálva - kissé dühösen persze - kiadta a Squad jó minőségű előzetesét. Lehet tobzódni benne, vagy nem.

Kép: Youtube

 

A héten nem kicsit kényeztették el a Comic-Con vendégeit a szervezők, hiszen a Batman vs Superman beszélgetésén (ahol Ben Afflecken keresztül, minden sztár megjelent), az egész Suicide Squad gárdája is felmasírozott a pódiumra - kivétel Jared Letót, ő valószínűleg éppen a világ másik részén sokkolta az embereket.

Persze nemcsak a Squad jelenléte szolgált ajándékként, hoztak egy ráadást is: a résztvevők megleshették a film első trailerét. Volt öröm bőven, és persze suttyomban készített felvétel is. A rossz minőségű videó természetesen elárasztotta a netet, és a Comic-Con nélkül maradt rajongók szívét is.

Nem ez az első hasonló spoiler- és trailer-huszárkodás a világtörténelemben, úgyhogy tapasztalt öregrókákként már vártuk is a jó minőségű, fincsi HD előzetest. A stúdiók ugyanis ilyen esetekben csak nem hagyhatják, hogy a jól őrizgetett filmjeikből, rossz minőségben terjedjen a PR-anyag.

És igazunk is lett, hiszen most már gyönyörű felbontásban elemezhetjük a látottakat. Annyit azért jegyezzük meg, hogy:

1. Harley Quinn csúnyán viszi a prímet és a fókuszt (he-he) is magára irányítja:




2. Bizony-bizony, ha jól figyelünk, akkor Ben “Batman” Affleck is felbukkan a színen:


Lényeg a lényegben, hogy miközben Zack Snyder Batman előzetese erősen túlzsúfoltra sikerült, a DC másik nagy várományosa, a Suicide Squad egy teljesen más irányt vett, és egy viszonylag visszafogott, inkább sejtelmes trailert dobtak ki, amiben minden az utolsó pár másodpercre van kihegyezve, amikoron megjelenik volt az elmebeteg Joker szerepében Jared Leto.

Nálunk megoszlanak a vélemények, valószínű, hogy a rajongók is így vannak vele. 2016 augusztusa azonban még messze vala, addig csak a várakozás, és a találgatások maradnak.

Most pedig jöjjön, aminek jönnie kell, egy jó kis Bee Gees zenei aláfestéssel megspékelve:
 
  

Forrás: Screenrant

#CinemaKlub#trailer#suicide squad#kiszivárgott#david ayer#dc#will smith#margot robbie#jared leto#cara delevingne

Címlapról ajánljuk