CinemaKlub

Han Solo is megkapja szólófilmjét

rtl.hurtl.hu

2015. július 8. 7:42

A rengeteg spin-off, folytatás és miegymás SW film mellett most olyan hír érkezett, amelyre minden rajongó szíve nagyobbat dobban: mindannyiunk kedvenc űrcsempésze saját filmben szerepel majd, csak győzzük kivárni 2018-at.

A filmet pedig nem más, mint A Lego kaland, a 21 Jump Street - A kopasz osztag és a 22 Jump Street - A túlkoros osztag rendezőpárosa, Christopher Miller és Phil Lord fogja készíteni - adta hírül a StarWars.com. Chris és Phil nagy rajongónak vallják magukat, és azt ígérik, hogy miközben friss élményt nyújtanak majd filmjükkel, hűek is maradnak szeretett karaktereinkhez (ezt tessék betartani!). Ők azok:

Kép: StarWars.com

A forgatókönyvet Lawrence és Jon Kasdan (alább) írja majd - Lawrence dolgozott többek között A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő
forgatókönyvén is, úgyhogy igazi SW-szakértővel van dolgunk. És hogy miről szól majd a film? Han Solo fiatalkori éveiről: láthatjuk, hogyan válik azzá a csibészes mosolyú laza csempésszé, akit a negyedik részben megismertünk.

Kép: StarWars.com

Több kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban: vajon Csubi is szerepelni fog? Nagy valószínűséggel igen, hiszen Han hűséges társa jóban-rosszban (mintha csak a feleségéről beszélnénk), és a rendezők eddigi munkásságából is az tűnik ki, hogy szeretnek párosokkal dolgozni filmjeikben. De talán ami ennél is fontosabb: ki játssza majd a fiatal Han Solo-t? A végeredményt 2018. május 25-én láthatjuk, ha minden jól megy.
#CinemaKlub#star wars#csillagok háborúja#han solo#harrison ford#lucasfilm#disney#film#mozi

Címlapról ajánljuk