CinemaKlub

Suicide Squad - Terapeuta vigyáz a színészekre

CinemaKlubCinemaKlub

2015. július 1. 12:03

A rendező David Ayer egy szakembert hívott segítségül a forgatáshoz, hogy a színészeknek ne essen bántódása - lelkileg. Belegondolva, nem is csodálkozunk a dolgon.

Kép: Suicide Squad Facebook
 
No ez most meglepett minket, nem gondoltuk volna, hogy a Suicide Squad ennyire durva lesz. Történt ugyanis, hogy David Ayer, a rendező felfogadott egy szakembert a forgatáshoz, hogy színészei nehogy beleőrüljenek a szerepükbe.

"David Ayer a valósághűségre törekszik. Szóval ha a karaktered meggyötört, azt akarja, hogy te is azzá válj. Az igazi dolgokat várja el."

Mondotta vala volt Adam Beach, aki a Slipknot nevű zenekart karaktert formálja meg. Beach azt is elárulta, hogy:

"Lényegében van egy terapeutánk a csapatban, ha nagyon elhagynánk magunkat, és lealjasodnánk. Van egy barátja [Ayernek], aki egyéni módon vigyáz rá, hogy megmaradjon a talaj a lábunk alatt."
 
Ez a szakember nem professzionális pszichiáter/pszichológus, sokkal inkább egy életvezetési coach. Beach még nem fogyott ki a mondandóból:

"A színészeket nagyon vékony határvonal választja el a sötét oldaltól, és biztosra akar menni, hogy befejezzük a filmet, és nem tűnünk el valahová, aztán nem jövünk a melóba."

Van valami ebben a sötét oldalas dologban, gondoljunk csak Heath Ledgerre, aki állítólag annyira beleásta magát Joker karakterébe a A sötét lovag forgatása alatt, hogy ez is közrejátszott halálában. Úgy tűnik Jared Leto sem akar elmaradni elődjétől, például a forgatási szünetekben is benne marad a szerepben, sőt nemrégiben "érdekes" ajándékokkal lepte meg a stábot: küldött nekik egy döglött malacot, Margot Robbie egy élő patkánnyal is gazdagabb lett, Will Smith pedig töltényeket kapott. No meg érkezett egy videóüzenet is tőle, amiről szintén Beach mesélt:

"Lényegében azt mondta, hogy 'srácok, nem lehetek ott, de szeretném ha tudnátok, hogy én is olyan keményen végzem a munkámat, mint ti'. A videón karakterben volt. Egyszerűen eldobtuk tőle az agyunk. Aztán aznap tudatosult bennünk, hogy ez mind valóságos."

Örülünk ennek a fajta alaposságnak, de azért nagyon reméljük, hogy a Suicide Squad forgatása nem fog tragédiával végződni.
#CinemaKlub#suicide squad#david ayer#jared leto#will smith#margot robbie#joker#harley quinn#film#mozi#hírek

Címlapról ajánljuk