CinemaKlub

Itt van a legfrissebb Terminátor Genisys előzetes!

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 14. 9:25

Megérkezett a Terminator Genisys legújabb trailere, amiben nemcsak Schwarzi hozza meg a nosztalgia feelinget, de Emily Clarke, és az ütősnek tűnő sztori is odavág.

Kép: Youtube


Elnézve a trailert az alkotók elrugaszkodtak az eddigi részek alapjaitól és egy teljesen új vonalat követve rakták össze a sztorit, ami be kell látni, egy újabb franchise-t is kihozhat még magábó

John Connor – eredetileg a Skynet ellen fellépő lázadók vezetője – valamilyen cyborg alakként sokkol le mindenkit, aki nemhogy robotnak tűnik, de még öngyógyító képessége is van. Ez pedig megkavarja kicsit a cselemény szálait, hiszen a jövőben indulunk, ahol John visszaküldi a múltba Kyle Reese-t (Jai Courtney), hogy megmentse az anyját, Sarah Connort (Emily Clarke). A nő azonban már várja az időutazót, karöltve robot ölebjével, Schwarzeneggerrel. És akkor még robot John Connor is megjelenik anyuéknál, és indulhat is a kicsavart csihipuhi.

Nem mellesleg Schwarzi már korábban nyilatkozott a filmről, amiben ő is elmondta, hogy merőben más lesz, mint amit eddig láttak a mozinézők.

Jelen állapotában elég meredeknek tűnik a film, reméljük jóbuli lesz!
 

A trailer alant:


  
Forrás: The Hollywood Reporter
#CinemaKlub#terminátor#trailer#előzetes#arnold schwarzenegger

Címlapról ajánljuk