CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/04/07

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 7. 7:55

Ma reggel Paul Walkerre emlékezünk, bekukkantunk a Deadpool forgatására, Mad Max plakátban gyönyörködünk és meglessük Joker legújabb fizimiskáját is, tartsatok velünk!


Eredetileg más lett volna a Halálos iramban 7 befejezése

James Wan, a film rendezője a Collidernek elárulta, hogyan végződött volna eredetileg a Halálos iramban 7: a film olyan befejezést kapott volna, ami történetileg felvezeti és megalapozza az elkövetkezendő részeket. Ha belegondolunk, üzletileg jól felépített terv ez, hiszen a meglévő rajongók mellett továbbiakat is bevonhatnak a Halálos iramban "univerzumába" egy jó kis csattanóval. Paul Walker tragikus balesete után viszont mindez már nem számított a készítők számára, és szerencsére a stúdió sem erőltette a dolgot, így kaphatta meg Paul a neki járó végtisztességet. Emlékezzünk most rá ezzel a dallal, amit külön az ő tiszteletére, a filmhez írtak:
 


Forgatási fotókon a Deadpool

Aki korábban látta már a Deadpool tesztfelvételt, annak nem lesz ismeretlen az alábbi jelenet, amikor hősünk egy autópályán amortizál le egy kocsit, és annak utasait. 

 

 
Források: Breakfast Television/Ken Twitter, bigcitygirl_66 Instagram


Új Mad Max: Fury Road poszter

A Fury Road május 15-i premierjét két okból is érdemes várni: ezen a jeles napon nem csak a Mad Max rajongók örülhetnek majd, hanem a geekek is, mivel (állítólag) a film előtt  fogják bemutatni a Batman v Superman: Dawn of Justice első kedvcsináló előzetesét. Így legyen!

Kép: Mad Max Facebook


Így fest Joker a Suicide Squadban - sokadik rész

Jared Leto nem először promózza Joker kinézetét a Suicide Squadban, ezúttal ismét egy remekül sikerült selfie-vel van dolgunk. Nagy különbséget nem látunk az előzőhöz képest, max a hajánál és szemöldökénél vehető észre egy kis változás. Azt pedig már eddig is tudtuk, hogy itt bizony egy teljesen új Jokerre kell számítanunk.

Kép: Jared Leto Instagram


Futottak még 
 
  • Daniel Craig térdét megműtötték, mivel korábban megsérült a Spectre forgatásán. A premier emiatt nem csúszik, Craig pedig április 22-én ismét csatlakozik a stábhoz. Forrás: ComingSoon
  • Robert Downey Jr., aki a napokban töltötte be az 50-et, egy nagy Bosszúállók bejelentést szellőztetett meg a Twitteren ma reggelre. Sőt, az is lehet, hogy mire ezeket a sorokat olvassátok, már túl is vagyunk rajta. Akárhogy is legyen, tartsatok velünk ma is, és nem maradtok le semmiről! Szép napot mindenkinek!
#CinemaKlub#reggeli hírvadász#halálos iramban 7#furious 7#paul walker#deadpool#ryan reynolds#mad max: fury road#mad max#suicide squad#joker#jared leto#spectre#james bond#007#daniel craig#robert downey jr#bosszúállók#avengers#film#mozi#hírek#képek#Videó

Címlapról ajánljuk