CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/31

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 31. 9:05

Kissé rendhagyó Hírvadász következik, de tele érdekes hírekkel, úgyhogy ne habozzatok, kattintsatok!

Kép: Batman 1966 TV Show Facebook

Címadás
 
  • Az új Tron film teljes címe Tron: Ascension (Felemelkedés) lehet, legalábbis a Production Weekly szerint.
  • A Tini nindzsa teknőcök következő része pedig Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell (Fél páncél?) címmel érkezhet, kotyogta el egy interjúban J.J. Reddick NBA játékos, aki cameózni fog a filmben.


Meglepő

 
  • A Disney élőszereplős Mulan filmet készít, jelentette a The Hollywood Reporter.
  • J.K. Simmons az USA Today-nek adott interjújában elmondta, hogy az Oscar-díját a fürdőszobában tartja, mivel még nem talált neki tökéletes helyet.


Öröm
 
  • Az 1966-os Batman TV sorozat alapján 90 perces animációs film érkezik 2016-ban, melyben az eredeti szereplők, Adam West és Burt Ward adják majd hangjukat Batmannek és Robinnak. Reméljük a gagyi-faktor ismét az egekbe szökik majd. Forrás: CinemaBlend
  • Az X-Men: Apokalipszisben visszatérhet Angel, akit korábban az X-Men - Az ellenállás végében láthattunk Ben Foster megformálásában. Legalábbis erre utal az alábbi koncepciórajz, amit az Apokalipszis rendezője, Bryan Singer tett közzé Instagram fiókján.
Kép: Bryan Singer Instagram


Utolsó márciusi Hírvadászunk kissé más volt, mint az eddigiek, de reméljük így is tetszett, szép napot mindenkinek!
#CinemaKlub#tini nindzsa teknőcök#disney#mulan#j.k. simmons#oscar#batman#x-men: apokalipszis#x-men#apokalipszis#film#mozi#hírek#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk