CinemaKlub

Kijött a teljes Mad Max trailer!

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 31. 19:42

Eddig csak ízlelgethettük a Mad Max: A harag útja képeit, most viszont 2 és fél percen keresztül tobzódhatunk az őrületes látványban. 

Kép: Youtube videó

Korábban már írtunk róla, hogy a George Miller rendezésében érkező film lehet a Cannes-i filmfesztivál nyitó darabja, ebből annyi már biztos, hogy a Mad Max reboot világpremierje tutira ott lesz.

Az új előzetes - alant - ha zenében nem is hozza az eddigi részletek hangulatát, látványban nagyon ott van a szeren. Ilyen rövid idő alatt is kijelenthetjük, hogy a képek részletgazdagsága mindent felülmúl majd! Eddig erősen várós darabnak tűnik, reméljük, nem törik össze a szívünket.

És akkor a sztoriról is egy picit: a poszt-apokaliptikus történet az eredeti filmek világába - ahol még Mel Gibson Maxeskedett - röpít vissza minket, ahol az emberiség megtörve és olajért harcolva bolondul bele a mindennapokba és a szárazságba. Két ember, két lázadó van csupán, akik újra rendet teremthetnek: Max (Hardy), aki felesége és gyermeke elveszítése után próbál józan maradni a káoszban, és Furiosa (Theron), aki abban látja az egyetlen megoldást, ha átszáguldva a sivatagon, visszatér gyerekkori otthonába.

Theronon és Hardy-n kívül még megannyi arc - és név - tűnik majd fel a vásznon: Nicholas Hoult (X-Men: Az elsők), Zoé Kravitz (szintén X-Men), Rosie Huntington-Whiteley (Transformers) vagy éppen Riley Kerough.

Kezdődjön a totális elborulás:
 

A Mad Max nálunk május 21-én debütál a mozikban!
#CinemaKlub#mad max#mad max: fury road#tom hardy#charlize theron#nicholas hoult#Zoe Kravitz#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk