CinemaKlub

Hugh Jackman utoljára kaszabol Farkasként

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 29. 11:41

A színész eddig mindenkit abban a hitben tartott, hogy élete végéig az adamantium karmaival fog hepajkodni, ehhez képest úgy tűnik, hogy már csak egyszer bújik Farkas bőrébe.

Volt itt már minden, sokféle nyilatkozatot hallhattunk eddig a jó öreg Jackmantől, de az utóbbi időben már csak azt hajtogatta, hogy bizony a sírig viszi imádott karakterét. Na, ehhez képest nagyot fordult a világ, amikor az Instagram oldalára kiposztolta a lent megtekinthető képet a következő felirattal:

"ONE LAST TIME"

Valószínű, hogy nem a most induló X-Men: Apokalipszis forgatására érthette utolsó Farkas forgatását, hanem az utána következő önálló filmjére, ettől függetlenül fáj a szívünk érte. Az is hihetetlen, hogy idén lesz a 15. évfordulója, hogy először játszotta el Logant a 2000-es - szintén Bryan Singer rendezésű - első részben. Azóta többször is a mutáns bőrébe bújt: az eredeti széria második és harmadik részében, az új generációs X-Men az elsők két részében, sőt két önálló filmben is.

A harmadik - és valószínűleg utolsó - önálló Farkas filmre 2017-ig még várnunk kell, de addig sem maradunk adamantium nélkül, hiszen a színész a most készülő Apokalipszisben és a Deadpoolban is vendégszerepel majd.

Kép: Hugh Jackman Instagram

Forrás: CinemaBlend
#CinemaKlub#x-men#farkas#hugh jackman#logan

Címlapról ajánljuk