CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/25

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 25. 7:30

Cooper meglepő szerepben, Fassbender pedig western Aragornként hódít. De a csábos hímeken kívül akad még némi Star Wars-titok, és egy filmfesztivál plakát is a tarsolyunkban!

Bradley Cooper most a rendezői székbe ül?

A színész állítólag már tárgyal a Warnerrel a Csillag születik (A Star is Born) harmadik remake-jének elkészítéséről. Arról még nem szól a fáma, hogy Cooper is szerepelne-é a filmben, de ezzel a projekttel kapcsolatban lassan már semmi sem vehető biztosra.

A történet – miszerint egy kihunyóban lévő sztár egy feltörekvő tehetség karrierjét egyengeti a sajátja helyett – legújabb verzióját eredetileg Clint Eastwood rendezte volna, Beyonce Knowles-szal a főszerepben, azonban az énekesnő várandóssága miatt akkor kiesett a projektből, és Eastwood is egy másik filmet vitt a vászonra.

A remake lehetséges szereplőinek listáján már megannyi sztár neve felmerült, többek között Christian Bale, Will Smith, Tom Cruise és Leonardo DiCaprio is – halovány esélyek ezek, azért azt tegyük hozzá. Az eredeti – 1954-es – filmben nem mellesleg Judy Garland és James Mason, az 1976-os változatban pedig Chris Kristoferson és Barbara Streisand vitték a főszereplő duó karaktereit. Óriási cipőket kell kitöltenie a mostani szereplőgárdának.

Kép: Serena Hivatalos Facebook

Forrás: Variety
Új. Michael. Fassbender. film!

Ennyit kell tudni, mielőtt a lejátszás gombra kattintunk, hogy meglessük a Slow West trailerét. Jó… nem csak ennyit. A 37 éves Fassy mellett Kodi Smit-McPhee viszi a főszerepet – tudjátok, ő lesz Árnyék az X-Men univerzumban.

A sztori szerint adott a 19. század és egy reménytelenül szerelmes fiatal srác, aki átkel egész Amerikán, hogy megtalálja a szerelmét, oldalán Aragornnal Silasszal (Fassbender).
 

A film május 15-én érkezik a mozikba!
A Cannes-i Filmfesztivál Ingrid Bergman előtt tiszteleg
 
A május 13 és 24 között rendezésre kerülő filmes esemény idei plakátját nemrég tették közzé, ezt meg is nézhetitek alant – azért azt megjegyeznénk, hogy nálunk még mindig a 2013-as Paul Newman-féle plakát a nagy kedvenc.

Oscar Isaac kikotyogott egy Star Wars titkot
 
Annyira óvják az SW legújabb részét mindentől, ami spoiler vagy éppen spoiler-közeli, hogy annak rendje és módja szerint mindig akadnak pletykák, elszólások, belemagyarázások és folytathatnánk. Most Oscar Isaac szólta el magát, persze gyorsan ki is mentette magát egy diplomatikus szöveggel.

Isaac a decemberben érkező legújabb rész kapcsán beszélgetett egy riporterrel, aki megkérdezte – ügyesen –, hogy a színész izgatott-e, hogy Rian Johnsonnal dolgozhat – aki a nyolcadik részt rendezi majd –, Isaac igennel felelt. Később viszont már így nyilatkozott a SW karaktereik sorsáról:

„Á, fogalmam sincs. Igazából, a trailer volt az egyetlen bizonyítéka, hogy komolyan benne leszek az elsőben, úgyhogy nem tudom, mi lesz a karakteremmel. Persze, mindenki azt hitte, hogy szerepelni fogok a következőben is, de ez nem igaz. Megkérdezték, hogy izgatott vagyok-e Johnson miatt, természetesen az vagyok. Nagyon jó lenne együtt dolgozni. De arról még nincs infóm, hogy benne leszek-e a másodikban.”

Kép: Youtube videó
 
Forrás: CinemaBlend
Ennyi volt mára a móka! Holnap ugyanitt!
#CinemaKlub#michael fassbender#bradley cooper#rendezés#cannes#filmfesztivál#plakát#oscar isaac#star wars#titok

Címlapról ajánljuk