CinemaKlub

Reggeli Hírvadász - 15/03/23

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 23. 7:35

Jokeren kívül a Bosszúállók is tiszteletüket teszik mai Hírvadászunkban, hogy aztán Simon Pegg komédiázzon, Ethan Hawke pedig drámázzon. És hogy kerül ide Stan Lee?


Ilyen lesz Joker hangja a Suicide Squadban?

Jared Leto nem csak színészkedik, hanem egy 30 Seconds to Mars nevű bandában is énekel. Egy nemrég adott koncert közben Leto egyszer csak más hangon kezdte el felkonferálni a következő nótát, amit egy szemfüles rajongó meg is örökített. Lehet, hogy ilyen hangon fog beszélni Joker a Suicide Squadban? Nem lenne rossz! (Ne felejtsétek el kivenni a némítást.)
 


Befutott a harmadik Bosszúállók: Ultron kora TV reklám

Alig vagyunk túl a másodikon, máris itt a harmadik. Túl sok új jelenetre senki ne számítson, de azért így se rossz ez. Csak aztán nehogy eldurrogtassanak mindent a májusi premier előtt...
 


Lake Bell és Simon Pegg romantikus vígjátékozik

Nem tűnik veszett ötletnek ez a Man Up c. őrület, melyben Lake Bell más helyett vakrandizik Simon Peggel, ami jól sül el, de utána kiderül a turpisság, ezért szétmennek, aztán a film végén valószínűleg újra egymásra találnak. Aki a trailer megtekintése után esetleg azon gondolkodna, hogy szép nő-e ez a Lake Bell, az keressen rá bátran gúglin. De tényleg.
 


Ethan Hawke rosszkor húzza meg a ravaszt az új Good Kill trailerben

Ethan Hawke karaktere egy vadászpilóta, aki igazi gépek helyett már csak drónokat vezet, és így intéz támadásokat ellenséges területen. Talán mondanunk sem kell, hogy ebből dráma lesz, amihez January Jones asszisztál majd. Várjuk?
 


Készül a Shop-show 2.?

Az alábbi képet Kevin Smith tette közzé közösségi oldalán, de mielőtt a Shop-show rajongók megörülnének, le is hűtötte a kedélyeket: mindössze egy Audi reklám kedvéért állt össze a régi a csapat. Ettől függetlenül korábban is utalt már egy lehetséges folytatásra. Lehet, hogy már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre?

Kép: Kevin Smith Facebook


Ennyit a ma reggelre, holnap ismét jelentkezünk! Szép napot!
#CinemaKlub#suicide squad#jared leto#joker#bosszúállók#ultron kora#reklám#Lake Bell#simon pegg#ethan hawke#stan lee#kép#fotó#trailer#Videó#reggeli hírvadász

Címlapról ajánljuk