CinemaKlub

A Csillagainkban a hiba után szabadon: Paper Towns trailer!

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 19. 15:37

John Green első könyvének története óriás siker volt, most megérkezett a második adaptáció is, melyben a híres modell Cara Develingne töri össze a fiú szíveket.

Tegnap este már megkezdődött a Paper Towns trailer bepromózása, amikor Cara Develingne kiposztolt egy rövid kis részletet belőle az Instagramjára, ezt fokozta, amikor Nat Wolff - a film másik főszereplője - képeket tett közzé a saját oldalán. A romantikus drámázásért rajongók most viszont a szívükre tehetik a kezüket, ugrálhatnak is, fetrenghetnek a boldogságban, hiszen a várakozásnak vége, megérkezett a Paper Towns ropogós trailere.

A sztori szerint adott Quentin (Wolff), aki a szomszéd lányba, Margóba (Develingne) szerelmes már kicsi kora óta. Margo nem egy tipikus lány, az élete állandóan az izgalmak körül kavarog, gyerekkori csodálója ezt persze csak messziről figyeli szótlanul, igaz,  nem a végtelenségig, hiszen egyik éjszaka betoppan az ablakán vágyai álma. Hogy miért? Bosszút állni az ex-pasin és megőrülni az éjszakában. Egy a gond a dologgal: másnap a lány is eltűnik... igaz, nem nyomtalanul.

"Margo mindig is szerette a rejtélyeket. Talán annyira szerette őket, hogy ő is azzá vált."

A narrálás is bizonyítja, hogy az újabb Green-adaptáció is hűen kötődik majd a könyv részleteihez. Nálunk erősen várós film, főleg a Csillagainkban a hiba után, ami szintén egy nagyon jó kis alkotás. Persze, most inkább félre dobnánk a zsepiket, elég volt a könnyekből. Hála az égnek ez a film kevésbé tűnik párnába bömbölősnek.

És persze ne feledkezzünk  meg róla, hogy miközben Wolff már gyakorlott a pályán, Carának ez az első filmszerepe, ahol bónuszként még az amerikai akcentust is el kellett sajátítania.

Lessük is meg a trailert:
 

Forrás: EW
#CinemaKlub#trailer#előzetes#cara delevingne

Címlapról ajánljuk