CinemaKlub

Suicide Squad - Így fog kinézni Joker?

CinemaKlubCinemaKlub

2015. március 11. 15:40

A hosszú fekete tincseiről, kiváló filmes alakításairól és zenei karrierjéről híres Jared Leto bármire képes egy-egy szerep kedvéért, így külseje átalakítása sem okozott számára problémát.

Forrás: Jared Leto Hivatalos Facebook oldala

A Suicide Squad Jokerét alakító Jared Leto először hosszú hajától szabadult meg, majd hidrogénszőkére festette immár rövid tincseit. Azt hittük, a következő lépés a zöld melír lesz, azonban Leto ennél sokkal drasztikusabb változtatást hajtott végre külsején, amit a film rendezője, David Ayer Twitter oldalán harangozott be.
 

Jared Leto leborotválta a szemöldökét!


El sem tudjuk képzelni, hogy még milyen őrültséget tud kitalálni a színész, mindenesetre nagyon készül új filmjére, aminek forgatásai áprilisban kezdődnek. A Jack Nicholson, majd később Heath Ledger által életre keltett Joker karakter állítólag teljesen más figuraként lesz bemutatva, mint eddig. Leto magáénak érzi a szerepet és igyekszik saját személyiségét is belevinni alakításába, sőt tömegnövelésbe is belekezdett. Egy stábtag így nyilatkozott a színésszel kapcsolatban:
 

"Teljes mértékben magára akarja szabni a karaktert. Tudja, hogy talán ez lesz az eddigi legnehezebb szerepe, de magabiztosan állítja, hogy az övé lesz az eddigi legjobb. Az új Joker sokkal szórakoztatóbb lesz, mint az eddigiek! Szerintem zseniális lesz!"


A Suicide Squad várhatóan 2016 augusztusában kerül a mozikba!
 

Forrás: cinemablend.com
#CinemaKlub#jared leto#suicide squad#joker#szőke haj#szemöldök

Címlapról ajánljuk