KERESÉS search-close

olimpikon

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "olimpikon"

Szingli lett Liu Shaolin Sándor

A siker sok áldozatot követelt Liu Shaolin Sándortól is, akinek a bajnoki cím megszerzése után fenekestül felfordult az élete. Stábunk, egy zsúfolt hétköznapján kísérhette el az olimpikont, aki meglepő nyíltsággal mesélt a siker mellett a nehézségekről is.

RTL II: Exkluzív interjút adott a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Híradónknak adott exkluzív interjúban. Miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról.

Szilágyi Áron sikerről, kudarcról

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívónk nem csak sikereket, kudarcokat is megélt pályája során - a részletekről ő mesélt nekünk!

Így ünnepelték itthon az asztalitenisz világnapját

A pingpong amatőrök és profik körében is népszerű sport, így nem meglepő, hogy saját világnapja is van. Lovas petra és Jakab János olimpikonok arról meséltek, miért is estek szerelembe ezzel a különleges sportággal, illetve az is kiderült, hogyan ünnepelték hazánkban a világnapot.

Kutyamentés a legszomorúbb helyről

Húsáért tenyésztett kutyát mentett meg egy amerikai olimpikon Dél-Koreában. A sportoló azt mondta: ez a legszomorúbb hely, ahol valaha járt.

KNOCH VIKTOR:

Soha nem játszották le még magyar sportolónak a Himnuszt téli olimpián, pedig ezt az eseményt már 94 éve megrendezik, minden negyedik esztendőben. Knoch Viktor a csapat legidősebb versenyzője, aki gyakorlatilag az utolsó esélyét ragadta meg az olimpiai aranyéremre. Viktort a Fókusz riportere kérdezte a sporttörténelmi siker után.

Miért buknak el az életben az egykor sikeres sportolók?

Lénárt Ferenc súlyemelőként az 1992-es barcelonai olimpián kilencedik helyezést ért el saját súlycsoportjában. Most a szekszárdi hajléktalanszálló lakója. Az egykori olimpikonnak már a gyermekkora sem volt felhőtlen. A Fókuszban többször bemutattunk már hasonló sorsú élsportolókat. De mi lehet az oka, hogy az egykoron sportban sikeres emberek később az életben mégis elbuknak?

Lemondták a városi programokat

Lemondták a szilveszter-esti programokat Tapolcán, ahol tragikus hirtelenséggel meghalt az olimpiai bronzérmes és hétszeres világbajnok párbajtőrvívó, Szalay Gyöngyi. A sportoló egy kolbásztöltő fesztivál eredményhirdetése után rosszul lett. Bár a helyszínen rövid időre sikerült újraéleszteni, a kórházban életét vesztette.

Vajon kire szavazott Dombi Rudolf a Comet jelöltek közül?

Az olimpiai bajnok kajakozó is leadta voksát az RTL 24 applikáción keresztül a Comet jelöltjeire. Mit gondolsz, kire szavazott Dombi Rudolf?

Czene Attila és Bánhidi Petra élete 10 hét múlva teljesen megváltozik

Egy ország szerette meg őket a Szombat Esti Lázban. A népszerű olimpiai bajnok úszó az ő szexi argentin világbajnok szerelmével lépésről lépésre lopta be magát a szívünbe és ért el a döntőig. Czene Attila az egyik legnehezebb tanítványa lehetett Bánhidi Petrának a táncparketten. Attila viszont itt dönthette el, hogy feleségül veszi ezt a végtelenül türelmes nőt.

Fókusz 2017-09-14


szerző:
2017.09.14. 17:20

Fókusz 2017-08-18


szerző:
2017.08.18. 19:00
Élsportolóból édesanya, Kovács Ágnessel beszélgettünk

Kétszeres világ-, hétszeres Európa-bajnok és olimpiai bajnok. Kovács Ágnes ma már egy 6 éves kisfiú édesanyja. Igaz, hogy visszavonult, de ma is ugyanolyan szenvedéllyel küzd és halad céljai felé, mint egykor a sydney-i olimpián. A 35 éves úszónő a visszavonulásról, az anyaságról és a boldogság forrásáról is mesélt.

Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó elindította a fesztiválszezont

Bulihangulat, koncert, nevetés és finomságok - dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és kislánya, Patrícia kimaxolták a Minimax Fesztivált.

Megjelent Imre Géza önéletrajzi könyve, a Fehérarany

Az egész ország szorított Imre Gézáért a riói nyári játékok férfi párbajtőr egyéni döntőjében, és mikor Géza14-10 re vezetett a dél-koreai Park ellen, mindenki azt hitte, megvan! A többi már történelem, hiszen Park megfordította a mérkőzést, az olimpikon pedig könyvet írt az aranyként csillogó riói ezüstérem megszerzéséről.

Egy bajnok vallomása!


szerző:
2017.05.12. 17:25
Egy bajnok vallomása!

Növényi Norbert mesélt sportsikereiről és kudarcairól, újrakezdéseiről a magánéletben, és a borzalmas maffia leszámolásokról, amely a szeme előtt történt a ’90-es években.

Fókusz 2017-04-12


szerző:
2017.04.12. 17:25
MIKLÓS EDIT: „Szeptemberben már újra sízni fogok”

Milós Edit az osztrák sí világkupa hivatalos edzésén bukott nagyot, mindkét térde megsérült, több órán kellett műteni. Az olimpikon ennek ellenére bizakodó és határozottan állítja, hogy újra lábra fog állni. Bár elismeri, hogy ilyen súlyos sérülése még nem volt, de eddigi is jó néhány akadályt legyőzött már pályája során, ezzel sem lesz másként.

KISS GERGELY: az igazi lányos apuka

Az olimpikon családjáról mesélt a Fókusznak. 3 lány boldog apukájaként bevallotta, nagyon tudja kényeztetni őket, viszont a gyakorlati dolgokban felesége az igazi sztár.

“FANTASZTIKUS ÉLMÉNY” – Kutyussal fotózták Cseh Lacit

Az olimpikon Cseh László is fényképezkedett egy menhelyi kutyával a Vigyél Haza Alapítvány jótékonysági naptárához. A sportoló mesélt a fotózásról és saját kutyájáról is.

Imre Gézát most új oldaláról is megismerhetik

Imre Géza negyven évesen megszerezte azt a világbajnoki aranyérmet, amiért több mint húsz éve vívott, Rióban pedig szintén már a nyakában érezte a legfényesebb érmet. Nagyon el volt keseredve az ezüst után, de ahhoz volt ereje, hogy ő vigasztalja gyerekeit a döntő éjszakáján. Imre Géza, ahogy még nem láttuk.

IMRE GÉZA: Gyorstalpaló leendő vívóknak

Egyéniben és csapatban összesen 18-szor lett magyar bajnok, 4 világbajnoki címe van a párbajtőr csapatban, és világbajnok lett egyéniben is. Az ötödik olimpiáján az aranyról éppen csak lemaradt 41 éves sportolót most gyorstalpalót tart a sport iránt érdeklődőknek.

Story Extra 2016-09-13


szerző:
2016.09.13. 16:55
Szász Emese: Arany után jöhet a gyerek?

Esküvő, gyerek, majd egy újabb érem Tokióban az Olimpián. Ez a lehető legjobb forgatókönyv, amit Szász Emese elképzelhet magának. Addig is igyekszik kiélvezni az olimpiai bajnoki cím minden egyes percét. A sportolónő a riói arannyal pályafutása csúcsára ért. Hogy hova lehet ezt még fokozni? Négy év múlva kiderül…

Szilágyi Áron elárulta, miért és miben más második aranyérme

Szilágyi Áron itthon mesélt a Story Extrának arról, hogy miért és miben más a második aranyérem, mint az első. A kardvívó olimpiai bajnok élménybeszámolót is tartott, sőt azt is elárulta, milyen volt a magyar csapat zászlaját vinni, úgy hogy 1948 óta egyik zászlóvivő sem nyert olimpiai aranyat.

Edzésen főnök, otthon szerelmes társ - hogyan működhet?

A nyolc riói aranyéremből hatot olyan, vagy olyanok szereztek, akiket vagy a párjuk, vagy a férjük, vagy az édesapjuk készített fel az olimpiára. Ez amellett, hogy érdekes, és talán nem is megszokott, felvet pár kérdést is. Mekkora feszültséget szülhet, ha a férj vagy az apa kőkemény edző is? Szét lehet választani a szakmai szigort és a magánéletet?

Megérkezett az aranygép, ott voltunk a hazatérésnél

Bár aranygépnek hívják, de nyilván nem csak az aranyérmet szerzett sportolók jöttek haza vele Rióból. Már a reptéren operatőrök és fotósok hada fogadta őket, aztán a Syma csarnokban már rajongók ezrei. A sportolók őket is nagyon várták, de persze a családjuk itthon maradt tagjait szerették volna leginkább magukhoz ölelni. Aztán, mivel profik és nagyon kedvesek is, nekünk is válaszoltak.

Fókusz 2016-08-24


szerző:
2016.08.24. 18:55
Ezrek fogadták a riói érmeseket

Több ezer ember fogadta ujjongva a riói olimpiáról hazatért magyar csapatot Budapesten, mindenki fotót és autogramot akart az olimpikonoktól. 8 arany, 3 ezüst és 4 bronzérmet szereztek a sportolók, akiknek gépe reggel 8-kor szállt le a Liszt Ferenc repülőtéren.

Fókusz 2016-08-23


szerző:
2016.08.23. 18:55
JAKABOS ZSUZSANNA:

Jakabos Zsuzsanna annak ellenére, hogy az előző olimpián megválasztották minden idők legszebb sportolójának nem foglalkozik a külsejével. A tehetséges úszónőnek a riói olimpia már a negyedik megmérettetése, így nem csoda, ha a medencében nem a megjelenésével, hanem sportteljesítményével van elfoglalva.

Szilágyi Áron most ünnepel, jövőre házasodik

Már honvágya volt Szilágyi Áronnak. A most már kétszeres olimpiai bajnok kardvívó az aranyérmesek közül elsőként tért vissza Rióból. Éjszaka kisebb tömeg várta a repülőtéren. Azt mondta: még nem volt ideje ünnepelni, de a családjával és a barátaival most bepótolja. Menyasszonyával pedig az olimpiai szereplése után eldöntötték, jövőre összeházasodnak.

 

Olimpikon: A későn jött sikernek jó oldala is van

A későn érkezett siker különlegessége, hogy gyermekei is vele örülhettek. Imre Gèza párbajtőrvívónk ugyanis 40 évesen lett olimpiai bajnok, így már iskoláskorú gyermekei is osztoztak az örömében. Balkezessége nem csak egy életre szóló szerelmet, de a világsikert is meghozta a számára.

Szilágyi Ároné az 5. magyar arany

Újabb magyar bravúr, megvédte olimpiai bajnoki címét Szilágyi Áron kardozó. A sportoló a fináléban végig vezetett amerikai ellenfele ellen. Győzelmével több évtizedes rekordot döntött meg, utoljára 1988-ban egy francia kardozónak sikerült a címvédés. Szilágyi Áron szerint a londoni tapasztalatai nélkül lehet nem győzött volna. Testvére azt mondta az RTL Híradónak, hogy spagettivel és tortával várják haza az olimpiai bajnokot.

Szilágyi Áron megható üzenete


szerző:
2016.08.11. 10:41
Szilágyi Áron megható üzenete

Hazánk kardvívó büszkesége az első magyar sportoló 1948 óta, aki az ötkarikás játék zászlóvivőjeként olimpiai aranyat nyert, emellett ő a harmadik magyar kardvívó, aki megvédte olimpiai bajnoki címét. Szilágyi Áron szívhez szóló üzenetet tett közzé csodálatos teljesítménye után.

ÚJABB CSAPAT: Húsz sportoló indult Rióba

Újabb húsz magyar olimpikon indult Brazíliába, szerda hajnalban. Ezúttal a kajak-kenusok, birkózók, öttusázók és a súlyemelők búcsúztak a családtagoktól. Leghamarabb a kajak-kenusok versenyeznek, hétfőn már a nők és a férfiak is vízre szállnak.

Pszichológusok segítik az olimpikonokat

Háromfős sportpszichológus gárda segíti majd a magyar sportolókat Rióban. Nem csak fizikailag, mentálisan is fel kell készülniük az olimpiai megmérettetésekre. Ezt mondja több sportoló és az őket segítő sportpszichológus is. Dr. Harasztiné Sárosi Ilona szerint a legtöbb sportoló a közönségnek akar bizonyítani, nekik pedig csillapítaniuk kell az ebből fakadó belső feszültséget.

Közmunkásból olimpikon


szerző:
2016.07.19. 19:20
Közmunkásból olimpikon

Az milyen érzés lehet, hogy itthon közmunkásként dolgozik valaki, majd 9800 kilométerrel nyugatra, Rioban már olimpikonként beszélnek vele. Merthogy Tátrai Miklóssal ez a helyzet. Itthon szinte senki sem tudja, hogy ki ő, de ha augusztusban jól sikerülnek majd a körei az olimpián, biztosan kevesebb nyugodt perce lesz.

Miért rajong titokban Szilágyi Áron?

A 2012-es londoni olimpia egyik hőse Szilágyi Áron kardvívó. Huszonkét évesen nyert aranyérmet, és karrierje azóta is töretlenül ível felfelé. Ritkán enged be forgatócsoportot az otthonába, a Story Extra az egyik kivétel. Otthontól egészen az edzésig kísértük, közben többek között titkos rajongásáról is mesélt.

Tiszteletbeli tűzoltó lett az olimpiai bajnok

Tűzoltó kiképzésen vett részt London olimpiai bajnoka, Fazekas-Zur Krisztina. A kajakos gyakorlat közben próbálhatta ki, hogy hogyan kell tűzből embert menteni, és milyen egy közlekedési baleset sérültjét kiszabadítani az autóból. A riói olimpiára készülő bajnoknő jól vizsgázott, a nap végén tiszteletbeli tűzoltóvá fogadták.

 Illés Fanni a harmadik olimpiájára készül

A 23 éves paralimpikon úszó, Illés Fanni kamaszkorában rengeteg komplexussal küzdött, ám mára sikerült elfogadnia önmagát. Mindebben sokat segített neki a versenyszerű úszás, idén már a harmadik olimpiájára készül. Fannit edzés közben látogattuk meg – Malek Andrea és Lilu társaságában.

Kovács Ági halhatatlan lett

Kovács Ági újabb amerikai elismerésben részesült, ugyanis beválasztották az Arizona State University halhatatlanjai közé. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő nem számított az elismerésre, bár azt mondja, most érzi azt, hogy a kislányként kijelölt utat sikerült beteljesítenie és örül, hogy mások is elismerik. Erről beszélgettünk vele. 

Tina Mazét kibontottuk a kezes-lábasból

Habár jelenleg a legjobbak között siklik a szlovén alpesi sízőnő, Szocsi után mégis szünetet kért. D. Tóth András vendége a Portréban, Tina Maze volt.

Az olimpikon Berki Krisztiánért világszerte rajonganak

A világbajnok tornász számára fontos, hogy az utánpótlást személyes találkozásokkal is ösztönözze, így lehetett esélye egy amerikai kisfiúnak együtt edzeni a példaképével, aki családjával kizárólag Krisztián miatt utazott el Budapestig.

Kovács Ági itthonról drukkol

Kovács Ági bár évek óta visszavonult még mindig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. A VB várható eredményeiről és kisfiáról kérdeztük. Vendégünk volt Benkő László is, aki arról mesélt nekünk, hogy miért jár pszichológushoz, valamint azt is megtudhattuk, hogyan néz ki az ország új cukormentes tortája. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Kovács Ági itthonról drukkol egykori úszótársainak

Bár már több éve annak, hogy visszavonult, máig megdobban a szíve, ha egy magyar úszó áll a dobogón és megszólal a himnusz. Az olimpikont a most zajló úszó vb várható magyar eredményeiről, valamint kisfiáról és arról kérdeztük, hogy mennyire van jelen az életében az úszás.

Reflektor 15-08-04


szerző:
2015.08.05. 01:40
Reflektor 15-08-04

Reflektor: Risztov Éva élete negyedik olimpiájára készül. VV Fanni lemondott a szolikirálynő címről.

Az egész internet felbolydult, egyetlen címlap miatt

Kim Kardashian 65 éves nevelőapja egy amerikai magazin címlapfotójával jelentette be, hogy nővé válása nemi átalakító műtétek, arcplasztikák és hormonterápiák után lezárult. Az egykori olimpikont 4 órán belül 1 millióan kezdték követni az interneten.

A Benedek család a XXI. században

Egy asztalhoz ültettük az írót, a színészt és az olimpiai bajnokot. A nagypapa, az apa, a fiú is híres, de elviselhető-e az élet, ha több generáción keresztül zsenik születnek a famíliába?

Élni és boldogulni Benedekéknél

A Benedek családnál 3 generációban is születtek kiemelkedő tehetségek: van köztük színész, sportoló, még egy színész, no és még egy színészpalánta. És van itt is tragédia a családtörténetben.

Gyász Franciaországban


szerző:
2015.03.11. 18:20
Gyász Franciaországban

Az argentínai helikopterbaleseten elhunyt áldozatokat, köztük három élsportolót gyászolja Franciaország. Több városban is tartottak gyertyás megemlékezéseket, amelyeken a hozzátartozók is részt vettek. Az olimpikon bokszoló Alexis Vastine apja azt mondta: átok ül a családján, két hónapon belül a második gyermekét vesztette el.

Kiss Gergely tudatosan neveli a lányait

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a gyermekeit is maximalizmusra neveli, de azért nem tartja szigorú apának magát. A világklasszis sportoló többek között azt is elárulta riporterünknek, hogy könnyen lehet, hogy előbb vagy utóbb háromszoros apuka lesz.

Mélyvénás trombózist kapott Vajda Attila

Vajda Attila, a 31 éves olimpia bajnok kenus hétfőn még átvette a legjobb kenusnak járó díjat, szerdára azonban korházba került, ahol megállapították, hogy mélyvénás trombózisa van. A sportoló jelenleg is korházban van, és bár már jól érzi magát, a teljes gyógyulási idő tizenkét hét.
 
 

Világsztárok lehetnek belőlük

Riporterünk három magyar tizenévessel találkozott, azért mert ők lehetnek a nem is nagyon távoli jövő olimpiai és világbajnokai. Szupertehetségesek edzőik szerint, szerintünk meg csodálnivalóan szorgalmasak és tiszták.

Szupertehetséges, fiatal sportolókkal találkoztunk

Riporterünk három magyar tizenévessel találkozott, azért mert ők lehetnek a nem is nagyon távoli jövő olimpiai és világbajnokai. Szupertehetségesek edzőik szerint, szerintünk meg csodálnivalóan szorgalmasak és tiszták.

Reflektor 14-11-04


szerző:
2014.11.05. 00:00
Reflektor 14-11-04

Reflektor: Szabó Zsófi megmutatja gyermekkora legfontosabb helyszínét. Berki Krisztián olimpiánként bevállalna egy gyereket.

Reflektor 14-09-29


szerző:
2014.09.29. 23:55
Reflektor 14-09-29

Reflektor: Az X-Faktor soha nem látott jelenetei. Kovács Ági kisfia sportos családba született.

Kovács Ágit halhatatlanná avatták

Az olimpiai és világbajnok úszónő, Kovács Ági a hétvégén hivatalosan is bekerült a nemzetközi hírességek csarnokába. Ági. aki a floridai Fort Lauderdale-ben személyesen vehette át az elismerést, a kiutazása előtti napokban adott interjút a Reflektornak.

Reflektor 14-05-20


szerző:
2014.05.21. 01:00
Reflektor 14-05-20

Reflektor: Pataki Szilvi és Nacsa Olivér megtöri a csendet. Jakabos Zsuzsa új szerepben tündököl.

Jakabos Zsuzsa új szerepben tündököl

A sokak által a világ legszebb úszónőjének tartott olimpikon négy hónapos kényszerpihenő után újra edz, és már az augusztusi Európa-bajnokságra készül. Addig azonban egy olyan feladattal is meg kell küzdenie, amilyennel még soha életében nem találkozott.

Botrány a téli olimpián Szocsiban

Félkész szállodák, hideg szobák, sötét sárga víz a szobában és sajnos a helyzet úgy tűnik a hegyvidéki olimpiai faluban sem jobb. A körülményekre olimpikonjaink is panaszkodtak. Eközben megérkezett az olimpiai láng és már az érmek is Szocsiba.

Kovács Katalin kislányt vár


szerző:
2014.01.21. 02:05
Kovács Katalin kislányt vár

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó az ötödik hónapban jár, tavasszal hozza világra első gyermekét, Lucát. Katalin nem titkolja, hogy sokáig tartott a családalapítástól, most azonban a párjával együtt már a következő babán gondolkoznak.

Miben változott az olimpikonok élete?

Szilágyi Áron, Berki Krisztián, Risztov Éva, a Dombi-Kökény páros vagy éppen Kozák Danuta. Ők mind a londoni olimpia magyar bajnokai. A Fókusz végig ott volt velük Angliában. Lássuk megismerik-e még a bajnokokat egyáltalán, épp egy évvel az olimpia után.

Fókusz 13-07-05


szerző:
2013.07.05. 20:55
Fókusz 13-07-05

Fókusz: Világverő szépségek - Élsportolóból modellek. Minden idők legszebb olimpikonja és udvarhölgyei a kifutón is veretlenek. Szelíd fenevadak - A gazdik szerint kezesbárányok, a hírük viszont szörnyen rossz. Pitbullok és fajtatársaik találkozóján jártunk. Víziszörny - Pákó űrlényként lebegett, Benkő meg se próbálta. Teszteltük a legújabb strandőrületet.

Gyönyörű sportolónők, akik a kifutón is tarolnak

Dobár Éva igazi modellalkat. Még csak 20 éves, de megjárta már a pekingi olimpiát, megnyert egy ifjúsági Európa-Bajnokságot, sőt a fényképezőgépet is megbabonázta, hiszen mára profi modellként pózol a kamera előtt.

A botrány óta először szólalt meg Janics Natasa

Natasa mindig makacsul ragaszkodott a vízi élethez és már serdülőként a győzelemre vágyott. VB, EB és olimpiai érmeinek száma jelenleg 50, ezek legnagyobb része arany. Az elmúlt hónapok megosztó hírei után most erősnek és jókedvűnek tűnik.

Intim titkairól vallott Szepesi Nikolett

Örökös magyar bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes kétszeres olimpikon úszónőnk körül izzik a levegő. Egy többször visszavonult úszónő egy ritka életrajzban vall a szexmániájáról, amit sportkarrierjével kellett összeegyeztetnie.

Cseh László nem rajong a vasalásért

Világklasszis úszónk egy éve költözött össze a barátnőjével, Diával, akivel már hat éve alkotnak egy párt. Laci azt mondja, nagyon élvezi, hogy együtt él a szerelmével, a házimunkáért azonban nem kifejezetten rajong.

Példaképeink titkai


szerző:
2013.03.30. 19:30
Példaképeink titkai

Mekkora a felelőssége annak, akit az emberek maguk elé helyeznek, bálványoznak? Ahogy régen, úgy most is tényleg mindent tudni akarunk, illetve tudnunk kell arról, akire hasonlítani szeretnénk? Hogyan él, mennyit keres, mi a titka és hová jár fodrászhoz?

Fókusz Plusz 13-03-30


szerző:
2013.03.30. 19:30
Fókusz Plusz 13-03-30

Fókusz Plusz: Akikre felnézünk - Példaképek Puskás Öcsitől Vastag Csabáig. Mi alapján választottunk bálványt magunknak régen és ma? Akik nem bírták - Szécsi Pál és Máté Péter maradandót alkotott, de el lehet-e felejteni egy közismert zenészt vagy sportolót, mert újak jönnek helyette?

Ezrek tapsoltak állva Gyurta Daninak

Olimpiai bajnokunk szombat este Norvégiában átadta elhunyt úszótársa szeretteinek azt az érmet, amelyet külön erre az alkalomra készíttetett. A norvég Év sportolója gálán a közönség állva tapsolt Daninak.

Reflektor 13-01-14


szerző:
2013.01.14. 23:40
Reflektor 13-01-14

Reflektor: Ezrek tapsoltak állva Gyurta Daninak. Zámbó Krisztián kibékült a szerelmével.

Fazekas-Zur Krisztina imádja az extrém sportokat

Az olimpikon nem titkolja, a kajakon kívül több sportot is majdnem profi szinten űz, így a síelésnek is nagy szerelmese. Férjével és Világi Péterrel Murauban rótták a havas lejtőket, ahol Krisztina nem csak a pályán, hanem más területen is bizonyított.

Fókusz 12-12-14


szerző:
2012.12.14. 20:55
Fókusz 12-12-14

Fókusz: Szembesítés - Megmutattuk a döntősöknek első nyilatkozataikat. Mit gondoltak akkor az X-Faktorról? Bomba testek - Szexi pincérnők új szerepben. A fotózáshoz munkaruhájukat is ledobták. Mi az igazság?-Tényleg szakított barátnőjével Zámbó Krisztián az X-Faktor miatt?

Lepukkant öltözőből az olimpiára

Szép eredmény szép edzőteremben születik. De nálunk sokszor nem ez a helyzet. Három olimpiai aranyérmesünk, Dombi Rudolf és Kökény Roland, illetve Szilágyi Áron sem a legideálisabb körülmények között készült az olimpiára.

Kovács Ági kisfia imádja a vizet

A kis Dominik már most a víz szerelmese, a mamája legnagyobb örömére. A vízimádó anyukát és fiát a Reflektor riportere elkísérte egy kis vízi kalandra.

Szabó Gabi: Már boldogan halok meg

A legjobb stroke-os irányíthatta a vasárnap esti Portré adást, Barabás Évi pedig beült a hajóba. Persze csak képletesen, de a stúdióban mindenesetre izgalmas beszélgetés kezdődött.

Olimpikonok szurkoltak a kis X-eknek

A szombat esti X-Faktor show-n a londoni olimpikonok is ott ültek a közönség soraiban, mindegyikük egy-egy csinos hölgy társaságában.

Reflektor 12-10-15


szerző:
2012.10.16. 00:45
Reflektor 12-10-15

Reflektor: X-titkok a kulisszák mögül. Olimpikonok szurkoltak a kis X-eknek.

Portré 12-10-14


szerző:
2012.10.15. 00:55
Portré 12-10-14

Portré: Az arany csillogása talán feledteti az oda vezető rögös utat. Kökény Roland olimpiai bajnokunk, a nagy újrakezdő. Néhol nem jósoltak neki karriert, aztán ő maga indult a feledés irányába, de mégis mindig vissza talált. És nagyon jól tette, hiszen Londonban az olimpián, a legjobbak közé evezte be magát.

Szilágyi Áron először beszélt magánéletéről

Címlapfotózások, interjúk és közönségtalálkozók – Szilágyi Áron naptára hetekre előre tele van. A Fókusz elkísérte a nagy éves sportágválasztóra is.

Kammerer Zoltán szögre akasztaná agglegény életét

Az olimpiai ezüstérmes kajakosra rátalált a szerelem, így könnyen elképzelhető, hogy hamarosan oltár elé áll. De a menyasszony jelöltnek osztoznia kell, ugyanis Zoli szíve másért is dobog. Méghozzá a rallyért!

A két legszebb sportoló egy párt alkot

A ritmikus gimnasztikázó Vass Dóra és a kajakos Tóth Dávid az életben már régóta egy párt alkot, de csak alig fél éve, hogy elmondhatják magukról, ők az év két legszebb sportolója.

Olimpia egy kis csavarral


szerző:
2012.09.12. 20:51
Olimpia egy kis csavarral

Nem túl gyakori a házi ötkarikás játékok száma, az még ritkább, hogy egy ilyen rendezvényen igazi olimpikonok is megjelennek. Már csaknem egy hónapja vége a londoni olimpiának, de a magyar sport olimpiai hősei még mindig megkülönböztetett figyelmet élveznek.

Reflektor 12-08-31


szerző:
2012.09.01. 00:30
Reflektor 12-08-31

Reflektor: Berki Krisztián és menyasszonya már készülnek az esküvőre. Keresztes Ildi kockásra ülte a fenekét az X-Faktor válogatói alatt, úgyhogy úgy döntött, kicsit nem árt formázni.

Kökény Roland kétszer született újjá

Rögös úton indult Kökény Roland a londoni Olimpiára, úgy, ahogyan a legkisebb fiú a mesében. Közben elveszítette az edzőjét, a legjobb barátját, Kolonics Györgyöt és az édesapját. Kétszer akarta abbahagyni a kajakozást...

Reflektor 12-08-27


szerző:
2012.08.27. 23:30
Reflektor 12-08-27

Reflektor: Gyurta Dani a lányokról. Az úszó felszabadultan beszélt terveiről, és válaszolt kérdéseinkre, sőt, hazánk büszkesége és számos fiatal példaképe még a lányokra is kitért. Érzékeny találkozás DJ Bobóval.

Fókusz 12-08-27


szerző:
2012.08.27. 20:20
Fókusz 12-08-27

Fókusz: Szerelmével Portugáliába készül, lélekben már Rióban jár. Egy nap a legsikeresebb olimpiai bajnokunkkal, Kozák Danutával. Megmutatjuk, mit csinált Ördög Nóri és Kocsis Tibi a nyáron, akik a közeledő X- Faktor egyik nagy meglepetését is elárulják. Mit tennének a hírességek, ha már csak néhány napjuk lenne hátra? Jótanácsok és bakancslisták Benkőtől Balázsig.

Fókusz Plusz 12-08-25


szerző:
2012.08.25. 19:30
Fókusz Plusz 12-08-25

Fókusz Plusz: Lezárták a múltat - Olimpikonok, akik csalódtak Londonban. Hogyan élte meg a csalódást Jakabos Zsuzsa, Sidi Péter és Nagy László? Vissza az iskolapadba! - Csonka Bandi az első csókokra, Feke Pál pedig a verekedésre emlékszik. Hogyan hamisított ellenőrzőt Dolhai Attila?

Reflektor 12-08-21


szerző:
2012.08.21. 23:30
Reflektor 12-08-21

Reflektor: Együtt vitorláztunk az olimpikonokkal. Muri Enikő bombaformában van.

Rekordösszeg: 35 millió forint az aranyérmeseknek

Ez az összeg jóval több, mint amennyi egy pekingi győzelem után járt. Mennyit kap a sportoló külföldön és mennyit adna az utca embere? Egyáltalán kifejezhető pénzben egy sportteljesítmény?

Fókusz 12-08-15


szerző:
2012.08.15. 20:05
Fókusz 12-08-15

Fókusz: Újra együtt - Seherezádé hisz a felmelegített húslevesben, hiába szakított olyan durván vele Claudio. Külön utakon - Válásával lett címlapsztár a Szinetár-Bereczki páros. Mi, illetve ki állhat a szakítás hátterében? A bajnok nyomában - Meglepetésparti, masszázs és barátnő. Egy napot töltöttünk az aranyérmes Berki Krisztiánnal.

Dombi Rudolf családjától örökölte a vízi életet

Még alig hogy hazatértek olimpiai bajnokaink, riportereink máris egész napokat tölthettek velük. Hétfőn a Dombi család látta vendégül a Fókuszt. Rudi története egy aprócska újpesti teraszon kezdődött, ahol egy fiatal srác mellé egy kajakedző költözött.

Leszállt az Aranygép!


szerző:
2012.08.13. 19:36
Leszállt az Aranygép!

Népes küldöttség szállt buszba a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy az első nagy ünneplés helyszínére megérkezzen. A Syma csarnok csordultig telt szurkolókkal, a himnusz alatt pedig mindenki újra átélhette a felejthetetlen londoni élményeket.

Kelemen Anna riporternek állt a Szigeten!

A szilikoncsodának idén is volt egy olyan nem titkolt szándéka, hogy szerez magának egy szemrevaló férfiút. Segítettünk neki ismerkedni, kezébe nyomtunk egy mikrofont.

Olimpikonjaink a legjobban öltözött nemzetek között

A sportolókra néhány ország őrültebbnél őrültebb öltözéket erőltet, mások viszont a nemzet ikonikus divattervezőjét kérik fel. A magyar divatkreátorok közül Mohai Kinga és Csergő Noémi pályázata került ki győztesként.

Hazatértek aranyérmes sportolóink!

Nemcsak az ország, az egész világ Risztov Éva szenzációs visszatérésétől és emberfeletti teljesítményétől hangos. Megérkezett a világverő Berki Krisztián is, családjával együtt őt is toporogva vártuk a reptéren.

Szurkolási technikák az olimpián


szerző:
2012.08.10. 18:14
Szurkolási technikák az olimpián

Soha nem utazott még ennyi magyar szurkoló egyszerre az olimpia helyszínére. Talán az aranyérem-dömpingnek, és London közelségének köszönhető, hogy idén minden öröm, vagy bánat szinte tapintható. Körülnéztünk a kinti és az itthoni rajongótábor házatáján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való