KERESÉS search-close

louvre

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "louvre"

Meglőtték a késes támadót

Feltehetően terrortámadást akadályozott meg egy járőröző francia katona Párizsban. Egy bozótvágó késsel rátámadt egy férfi a Louvre múzeum mellett, és könnyebben megsebesítette, mire a katona lelőtte. A támadót, akiről még nem tudni semmit, öt lövés érte, jelenleg kórházban kezelik. A francia kormány szerint egyértelműen iszlamista terrorakció volt, a késes férfi ugyanis azt kiabálta, hogy Allah, a legnagyobb.

Óvodás kora óta világhíres festőművész

Ma már nyolc éves az a magyar kislány, akit óvodás kora óta világhíres festőművészek sorában jegyeznek. Barabás Lujzi mindössze hat éves volt ugyanis, amikor festményét a párizsi Louvre-ban állították ki. A szervezők nem akarták elhinni, hogy a kiválasztott kép egy kisgyerek alkotása. Lujzi azt mondja, ő egyszerűen csak imádja a színeket.

Magyarok festményei a Louvre-ban

Négy magyar művész festményeit állították ki a múlt hétvégén a világ egyik leghíresebb múzeumában. Egyikük, Hatvany Viktória Híradónknak azt mondta: nagy álma vált valóra azzal, hogy ott lehetett a Louvre-ban. Akkora sikere volt képeinek, hogy egy francia galériatulajdonos jelezte: mindenképpen dolgozni akar vele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való