KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "koncert"

Ezt látnod kell! Sebestyén Ági cicit villantott!

Pumped Gabo kedvese épp első fellépésére készült, amikor ország-világ megcsodálhatta kebleit. A DJ-ként is tevékenykedő lány lázasan indult útnak, és az autóban vette át fellépőruháját. Nézd meg a villantást!

A The Biebers felszántotta a színpadot

A hétvégén Puskás Peti és a The Biebers felszántotta a színpadot, miközben rajongók ezrei várták őket sikítozva. Második nagylemezükkel debütáltak szombat este.

Rengeteg sztárvendéggel lép színpadra a The Biebers!

Április 8-án tartja második lemezbemutató koncertjét Puskás Peti zenekara, a The Biebers. Szombaton minden eddiginél nagyobb színpadi show-val készülnek a srácok, a sok-sok sztárfellépőről nem is beszélve!

 A The Biebers lemezbemutatóra készül

Immáron három éve annak, hogy a Puskás testvérek mertek nagyot álmodni, és megalapították a The Biebers névre keresztelt zenekarukat, mely szépen lassan az ország egyik legnépszerűbb együttesévé nőtte ki magát. A srácokat próba közben látogattuk meg, és faggattuk arról, hogy mire készülnek a közel jövőben.

Lázadás és rock: a Pál utcai fiúk a 80-as évek óta tombolnak

A Pál utcai fiúk zenekar 34 éve alakult olyan baráti társaságból, amelynek tagjai az elején egyáltalán nem vették magukat komolyan. Az eltelt több, mint három évtizedben mégis sikert sikerre halmoztak. A zenekar frontemberét, a hagyományosnak számító farsangi koncertjük előtt kérdeztük fiatalkori csínytevésekről és a csapat izgalmas múltjáról.

 

Tragédia lett a koncertből

Ketten meghaltak és sokan súlyosan megsérültek egy argentínai koncerten, mert akkora tömeg gyűlt össze, hogy a nézők egyszerűen eltaposták egymást. A szervezők kevesebb mint 200 ezer embert vártak a rendezvényre, ehhez képest viszont legalább 350 ezren érkeztek. A koncertet maga a fellépő énekes szakította félbe, amikor meglátott valakit ájultan összerogyni.

Jon Bon Jovi ötvenöt éves lett!

Jon Bon Jovi idén töltötte be az ötvenötöt, és bár a haja teljesen megőszült, ugyanúgy hajtja a vére a színpadon, mint harminc évvel ezelőtt. Koncertből sem vállal kevesebbet - pontosan úgy zúz bandájával, mint egykoron. Néhány pillanatra pihen csak meg: például mikor saját születésnapját ünnepli egy tortával - stílszerűen puccos magánrepülőgépén, két koncert között.

Óriási sikert arat Alexa új dala, a Túlpart!

Adri ellopja a pendriveot, amin a Túlpart playback felvétele van, így Alexa rájön, hogy nincs más választása: élőben kell elénekelnie a dalt. Adri terve épp fordítva sül el, ugyanis Alexa hatalmas sikert arat! IDE kattintva megtekintheted a dalszöveget is!

 

Megmutatjuk a Rapülők gigashowját!

Az év egyik legmeghatóbb pillanatát hozta a Rapülők koncert. Geszti Péterék szerettek volna méltóképpen megemlékezni a nemrég elhunyt Somló Tamásról, ezért felkérték a néhai zenész két fiát, hogy lépjenek fel velük egy dal erejéig. A méltó búcsú után aztán fergeteges bulit varázsoltak a Sportarénába.

RAPÜLŐK KONCERT: A Tóth lányok kutyusa, hogyan kerül a képbe?

Többszáz ember dolgozott a háttérben és a színpadon, hogy minden tökéletesen menjen a Rapülők nem mindennapi gigashowján. A Fókusz ott volt a színfalak mögött és a Tóth lányokkal is beszélgetett, többek között arról, mi volt az első élményük a Rapülők zenekarral.

Ott voltunk a hétvégi Rapülők dupla koncerten

A Rapülők a hétvégén kétszer is megtöltötte az Arénát. A kulisszák mögött jártunk. Sőt a színpadra lépés előtt perceknél is ott voltunk. Megkérdeztük a zenekar tagjait a fellépőket és a meglepetés vendégeket.

llyet még Geszti sem látott!

Sokat tapasztalt már a Rapülők frontembere, de a visszatérésüket jelentő szuperkoncertek látványvilága még őt is megdöbbentette. Korábban ugyanis csak számítógépes animációkon mutatták neki, mire számíthat majd, de a napokban a helyszíni próbákon a saját szemével is láthatta a színpadon a vizuális effekteket. A csapat is gőzerővel készül a két, egymást követő fellépésre, ahova a világ összes tájáról várnak nézőket. Azon nem csodálkozunk, hogy Münchenből, Milánóból vagy Stockholmból is érkeznek rajongók – van azonban olyan Rapülők fan is, aki Los Angelesből utazik haza, hogy újra átélje a 90-es éveket. A rajongók ezrei pénteken és szombaton a Rapülők legnagyobb slágerei mellett számos vendégfellépővel is találkozhatnak. 

Újra felszállnak a Rapülők!

Mégpedig egy 400 m2-es színpadról, 300 közreműködő kíséretében, most pénteken és szombaton, a Budapest Sportarénában.

RAPÜLŐK: Belestünk a gigashow próbájára

Hatalmas a készülődés a Rapülők péntek-szombati Áj lav Jú koncertjére! Geszti Péter megmutatta nekünk, hogy mi várja a közönséget: a legfejlettebb technika és elképesztő látványvilág, amelyek mind azt szolgálják, hogy egy őrületes hangulatot varázsoljanak a színpadra. „Úgy visszük vissza az embereket a ’90-es évekbe, hogy közben egy mai show látványvilágát kapják meg.”

Újra koncertet ad a Rapülők

Több, mint 10 év szünet után újra koncertet ad a 90-es évek legsikeresebb magyar popbandája, a Rapülők. A zenekar idén 25. születésnapját ünnepli, amit egy hatalmas koncertshow-val tesznek majd emlékezetessé. Hogy ki segíti őket a felkészülésben, és mire számíthatnak a rajongók a februári koncerten, kiderül riportunkból.

Őrült fotózás a Rapülők tagjaival

A Rapülők tagjai stylistok segítségével egy igazán meghökkentő időutazáson vettek részt. Legalább 30 ruha és parókák segítségével képzelték el azt, hogy milyen lett volna, ha tovább zenélnek, és a folyamatos megújulás jegyében évről-évre új stílusra kellett volna váltaniuk.

FELHÍVÁS: Geszti Péter várja egykori társát!

Geszti Péterék várják annak a fiatalembernek a jelentkezését, aki annak idején együtt gyorsult Péterrel a Nyugati pályaudvarnál, s erről megemlékezett a Rapzaj című filmben!

Jótékonysági koncertet szerveznek a körúti robbantásban megsérült rendőröknek

Hónapok óta próbálunk interjút készíteni a körúti robbantásban megsérült rendőrökkel, de egyelőre ez nem sikerült. Viszont találkoztunk az ő javukra szervezett jótékonysági koncert szóvivőjével. Tőle tudjuk, hogy mindkét rendőr jól van a körülményekhez képest és nagyon nagy a lelki erejük, már mennének vissza dolgozni.

Egy legendát látogattunk meg!

Demjén Ferenc nemrég ünnepelte a 70. születésnapját, mi pedig alaposan kifaggattuk karrierje kezdetéről, és arról, hogy mi változott azóta a zenében.

Ilyen, amikor Tóth Gabi csodát tesz!

Pontosan öt éve történt, hogy az énekesnő bebizonyította, mire is képes. Mert eddig is tudtuk, hogy szabad energiáival egy arénát is képes tűzbe hozni, hogy olyan, mint egy vulkán és egy lavina egyszerre. Tóth Gabi az osztrák síparadicsomban képes volt minderre rátenni egy lapáttal.

ELNÖKI SHOW: A Rapülők és a Wellhello közösen az X-Faktor színpadán

Geszti Péter  – több évnyi mentorkodás és két győzelem után- , most szombaton először lép vendégművészként az X-Faktor színpadára. A Rapülőkkel és a Wellhellóval azt ígérik, hogy egy igazán elnöki show-ra számíthatunk.De hogy jön a képbe a Mikulás?

Odett:

Az X-Faktor ötödik élő show-jának extra produkciója Odett volt, aki szombaton nemcsak az X-Faktor színpadán lépett fel. Odett nagyon jól érezte magát a stúdióban, és igazi dívaként állt a színpadra.

Axl Rose kicsit túlzásba esett

Egy Guns N' Roses koncerten mindig óriási a hangulat, a hétvégén viszont Axl Rose kicsit túlzásba esett. Mexikóban lépett fel, és a buli csúcspontján egy, az új amerikai elnököt ábrázoló papírmasé figurát emeltetett középre. A frontember azt kérte  a közönségtől, fejezzék ki érzéseiket az idegengyűlölő Trumppal szemben.

Parov Stelar és Punnany Massif a színpadon

Több, mint tízezer ember tombolt együtt az elektro-swing úttörőjének budapesti koncertjén. A világhírű dj, Parov Stelar exklúzív interjút adott az RTL Klubnak, akárcsak az előzenekara, a Punanny Massif. Többek között arról is meséltek nekünk, hogyan készülnek az ünnepekre és mit jelent számukra a karácsony.

Nem elmaradt, egyszerűen nem is tervezték

Nem elmaradt - egyszerűen nem is tervezték. Szűcs Judith esküvője nincs napirenden, pláne most, hogy hatalmas, jubileumi koncertre készül. Manager híján maga veszi kézbe a szervezést. De hogyan birkózik meg a feladattal?

 

Mannequin Challenge Brains-módra

A Brains november 18-án Szegeden koncertezett, ahol a Comet-jelölt zenekar is beszállt a külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő Mannequin Challenge-be, és kővé dermedtek a színpadon, csakúgy mint rajongóik a küzdőtéren.

Tarolt a Roma Soul koncertje!

Ígéretes jövő előtt áll Oláh Gergő formációja, hiszen a modern köntösbe bújtatott cigányzene teljesen levette a lábáról a közönséget. A Comet-díjra jelölt frontembert egyébként egyáltalán nem változtatta meg a hírnév, sőt, ismertségét igyekszik a számára értékes dolgok javára fordítani.

Roland végre megszerezte, amit akart?

Roland nem akarta, hogy továbbra is Tamás atyáskodjon felette, és önállóan akarta vezetni a klubot. Ám Katalin habozott kinevezni Rolandot, és felszólította a fiút, hogy egy spontán megrendezett eseménnyel mutassa meg neki a képességeit.

Szabályozzák a hangerőt

Károsítja a hallást és alvászavart is okozhat, hogy egyre nagyobb zajban élnek a gyerekek. Az osztálytermek zajosak, a koncertek pedig hangosak. Elképzelhető, hogy hamarosan pontosan szabályozzák majd, hogy mekkora lehet a hangerő a gyerekeknek szóló rendezvényeken. A Tudományos Akadémia felmérése után az Emberi Erőforrások Minisztériuma dönt a szigorításról.

Oláh Gergő a Kicsi Óriásokkal lép színpadra a Roma Soul koncertjén

Oláh Gergő tavaly októberben alakította meg Roma Soul nevű zenekarát. Az új formáció egy teljesen egyedülálló stílust képvisel, az ősi autentikus roma zenét ötvözik a legmodernebb hangzással. November 12-én pedig a a Kicsi Óriásokkal adnak koncertet.

Karesz vissza akarja csábítani Sárit?

A fiú úgy gondolja, hogy már túl van a mélyponton és készen áll arra, hogy Sári barátja legyen. Egy haveri napot akar eltölteni Sárival, és két, Spoon koncertjére szóló jeggyel lepi meg a lányt.

Karesz rájött: sosem kaphatja vissza Sárit

A fiú elvitte Sárit a Spoon 21 koncertjére, ahol féltékenységi roham tört rá, ezért bevallotta, hogy még mindig szerelmes a lányba. Sári nem tudta kezelni a helyzetet, ezért elmenekült Karcsitól.

Kicsi Óriások: életük első közös koncertje

Megmutatjuk hogyan szerepeltek a Kicsi Óriások című műsor kedvencei életük első közös koncertjén. A gyerekek heteken át bizonyították, hogy kamerák előtt is profi módon képesek helyt állni, a próbákon pedig felnőtt módjára dolgoztak. A műsor egyik hozadéka számukra, sok más mellett például ez a koncert is.

BYEALEX: Szerettem volna egy furcsa, posztapokaliptikus világot leírni

Márta Alex, művésznevén ByeAlex Kisvárdán született és Fényeslitkén élt, 18-éves koráig, eredetileg állatorvos szeretett volna lenni. Már gyerekként imádott zenét hallgatni. Amikor kedve tartotta, már írogatott dalokat, kisebb zenekarokkal is próbálkozott már a gimnáziumban, amit aztán abbahagyott a tanulás miatt. Majd újra zenélni kezdett, a Csókolom című dal után figyeltek fel rá, majd jött a legnagyobb slágere, a Kedvesem és onnantól nem volt megállás!

Melltartó igazítás a koncert kellős közepén!

Önálló életre kelt Britney Spears melltartójának pántja legutóbbi koncertjén. Épp az I love rock and rollt adta elő táncosaival a kirobbanó formában lévő énekesnő – amikor a táncmozdulatok hevében megadta magát felsőrészének pántja. Britney egyedül nem is tudta megoldani a problémát – végül két táncos kelt segítségére.

Nik West, a leghíresebb női basszusgitáros Budapesten koncertezett

Dolgozott Dave Stewarddal és Prince-szel. Nik West ma talán a világ legjobb női basszusgitárosa, aki énekesként is komoly teljesítményt nyújt. A világsztár Budapesten koncertezett, ahol egy magyar basszusgitáros lány is színpadra állhatott vele. Nik West a Story Extrának többek között arról is mesélt, hogy mit tanult egy másik világsztártól, Prince-től.

A természet hangjaiból komponál

Egy szigeten él, a természet hangjaiból komponál zenét, és az Amelie filmhez csak odaadta a kész dalait, ami világhírűvé tette. Yann Tierzen, a világhírű francia zeneszerző koncertet adott Budapesten, és interjút adott Híradónknak. Azt mondta, azért szereti a zenét, mert boldogságot ad az embereknek.

Rögtönzött akusztikus koncertet adott a The Biebers!

A Puskás-fiúk és Herrer Sári a nyári, közös koncertek után tovább folytatták a munkát! A közös dalukról megszületéséről is meséltek nekünk. Sárának és a srácoknak nemrégiben egy egészen különleges élményben volt részük. A Music Fm reggeli műsorában, ugyanis élőben adhatták elő a Comet hivatalos dalát, ráadásul rendhagyó módon, akusztikus verzióban szólalt meg a dal.

Ária és jégrevü: Andrea Bocelli különleges koncerttel varázsolta el a közönséget

Gigantikus jégrevün lépett fel az olasz opera szupersztárja, Andrea Bocelli. A világhíres énekes körül olyan olimpiai - és világbajnok műkorcsolyázók táncoltak, mint az orosz Jevgenyij Pljuscsenko vagy a szépséges finn Kiira Korpi. Az előadás egyben egy olasz fehérneműmárka bemutatója is volt, melynek Verona ókori arénája adott helyet. Az egyébként hamarosan Budapesten koncertet adó tenor, elmondta mit szeret Budapestben és mit üzen a magyar közönségének.

Budapesten a legnépszerűbb komponista

Budapesten ad koncerteket a világ egyik legkeresettebb komponistája, a lengyel Krzysztof Penderecki. Zenekari művei mellett arról ismert, hogy a filmtörténet olyan különleges darabjaihoz írt zenét, mint a Ragyogás vagy az Ördögűző. A zeneszerző a magyar televíziók közül egyedül az RTL Klubnak adott interjút.

LEVI: Lépcsőliftre gyűjt a kisfiú édesanyja

Néhány lépcsőfok, ennyi választhatja el örökre a külvilágtól a 15 éves kerekes székes fiút. Bakonyi Levente anyukájával és öccsével egy soproni társasház magasföldszintjén él. Édesanyja minden nap a vállán viszi le a fiút lakásukból. A nő azonban egyre nehezebben bírja el. Volt hogy el is estek. Ezért most egy lépcsőliftre gyűjtenek. Levit egy ország ismerhette meg tavaly, amikor a VOLT Fesztiválon  még a Wellhello zenészei is elsírták magukat, mert koncertjükön a tömeg kerekesszékével együtt jutatta el a kamaszt a színpadig.

Reese Witherspoon álma valóra vált

Reese Witherspoon álma valóra vált, amikor találkozott gyerekkori bálványával, Dolly Partonnal. A 70 éves zenei ikon hétfő esti koncertjére Reese Witherspoon igazi tini-rajongóként érkezett barátnőjével.

Geszti Péter álma valóra vált!

Csak a Story Extra volt ott Candy Dulfer budapesti koncertjén, ahol Geszti a világhírű szaxofonossal együtt adhatott elő egy dalt. De hogy milyen volt rappelni egy olyan világhírű előadó oldalán, aki gyakorlatilag magyar - sőt magyar neve is van? Elmondja a Kicsi Óriások zsűritagja.

A Peet Project szokatlan koncertet adott

A Hungary’s Got Talent felfedezettje, a Peet Project egészen szokatlan koncertet adott. Egy sétahajó fedélzetére várták a rajongókat, ahol természetesen felcsendült a legújabb daluk. Ebben eddig nincs semmi különös, na de nagy fába vágták a fejszéjüket, mert az egyik legnagyobb LGT slágert gondolták újra…

Tóth Gabi: „Az ilyen gyémánt sorok éltetik a lelkem!”

Minden előadóművésznek szüksége van az elismerésre, a kedves szavakra és persze olyan apró dolgokra, amik inspirálhatják őket a további munkáik során. Ezúttal az X-Faktor mentorát érte hasonló meglepetés!

James Arthur exkluzív interjút adott a Fókusznak

Nem túl gyakori, hogy egy gólyabálon világsztárok lépnek fel. A szegedi egyetemistáknak viszont ezúttal a brit X-Faktor korábbi nyertese James Arthur énekelt, és bár a show profi volt, James-t nem nagyon érdekelte az egyik legszebb magyar város.

Ganxsta Zolee újabb botrányos koncertet adott

Ganxsta Zolee-nak az utóbbi időszakban több furcsa ügye is volt. Most éppen amiatt kell magyarázkodni, ahogy botrányba fulladt egy bulija. Nem tudta a szöveget, zavarodottan viselkedett és be se fejezte a koncertet. Persze nem ő az egyetlen magyar zenész, aki betlizik a színpadon.

A színpadon tört össze Ganxsta Zolee

Teljesen összeomlott, a koncertjét is idő előtt félbeszakította pár napja Gangxsta Zolee. Állítólag végig zavarodottan viselkedett a budapesti előadás alatt, sokan aggódtak is érte. Később magyarázatot adott a rapper: magánéleti okok állnak a történtek mögött.

Sosem találod ki, mi történt Beyoncé egyik koncertjén!

Az énekesnőt imádjuk a hangja, az alakja, de legfőképp a hatalmas szíve miatt. Most sem csalódtunk benne, óriási dolog történt az egyik fellépésén.

Nem lép többé színpadra az LGT

Nem lesz többé LGT koncert. Ezt Presser Gábor jelentette be a közösségi oldalán. Karácsony Jánossal és Solti Jánossal azért döntöttek így, mert úgy érzik, a júliusban elhunyt Somló Tamást nem lehet, és nem is akarják pótolni.
A Locomotiv GT az egyik legsikeresebb magyar zenekar, csaknem 200 daluk van. Az utolsó nagy koncertjüket 2013-ban adták az Arénában.

 

Soha többé nem ad koncertet az LGT

Somló Tamás halála után a zenekar közösségi oldalán jelentette be, hogy nem lesz már több fellépésük, mert úgy érzik zenésztársuk és barátjuk pótolhatatlan. Az Locomotiv GT 1971-ben alakult, Presser Gábor most így búcsúzott a rajongóktól: „Köszönetet mondunk mindazoknak, akiktől a hosszú évek alatt szeretetet, bíztatást kaptunk, azoknak, akik segítették munkánkat, akik eljöttek a koncertjeinkre, akik hallgatták, tudták a dalainkat, akik gyűjtötték a felvételeinket. Csodálatos volt nektek játszani.”

A sztárok tudják, hogyan kell igazi tesós napot tartani!

Dukai Regina és testvére különleges estét töltöttek együtt, igazi világsztárok társaságában, de nem csak nekik volt szerencséjük élőben látni a legendákat. Lássuk, kikről is van szó!

Magyarul posztolt a Red Hot Chili Peppers

Magyarul posztolt a tegnap esti teltházas koncertje előtt a Red Hot Chili Peppers. Egy fényképet osztottak meg az Instagramon, amelyen az énekes dedikálja egy rajongó gitárját. A bejegyzést pedig magyarul írták. Az énekes mesélt arról, hogyan került egy magyar zenekar, a Qualitons koncertjére.

Exkluzív R.H.C.P: Anthony Kiedis csak nekünk nyilatkozott

Nem volt biztos, hogy egyáltalán ad-e interjút bárkinek is a Red Hot Chili Peppers budapesti fellépése alatt. Aztán az utolsó pillanatban adtak. Az énekes, a legendásan zárkózott Anthony Kiedis pedig csak a Fókusznak nyilatkozott.

Lépten nyomon a Red Hot Chili Peppers-be botlunk!

Az amerikai zenekar a napokban ad koncertet Budapesten, de már jóval előtte megérkeztek fővárosunkba, ahol úgy járnak-kelnek, mintha ők maguk is idevalósiak lennének. Mi pedig ennek csak örülünk, hiszen így nagyobb az esély arra, hogy mi is találkozzunk velük!

CD-t kért a magyar együttestől a sztár

A Red Hot Chili Peppers még a backstage-be is meghívta a The Qualitons zenekar tagjait, akiknek tegnap esti koncertjét a szállodájuk ablakából hallották meg. Lementek meghallgatni a fiúkat, és az énekes, Anthony Kiedis még egy CD-t is kért, annyira tetszett neki a koncert. A Red Hot Chili Peppers 20 év után lép fel ismét Budapesten, két koncertet is adnak.

RHCP: meghívták a magyar együttest

A világ egyik legismertebb zenekarának a Red Hot Chili Peppersnek a tagjai toppantak be hétfő este egy magyar együttes dunaparti koncertjére. A részleteket az együttes egyik tagja mesélte el nekünk.

Geszti ezer oldala

Geszti Péter évtizedek óta bizonyítja, hogy rendkívül sok területen megállja a helyét: zene, film, tévé, reklám - és még sorolhatnánk. A szombaton induló Kicsi óriások zsűritagja hétvégén is koncertezett csapatával, és a közösségi oldalán megmutatta a buli képeit. Az 52 éves Gesztiről pedig sugárzik: képtelen abbahagyni a pörgést!

Bombameglepetés egy magyar koncerten!

A Qualitons hétfő késő este a Duna parton adott koncertet. A buli közepén váratlanul megjelentek a  Red Hot Chilli Peppers tagjai. Az amerikai együttes 20 év után a héten újra Budapesten lép fel, és már meg is szálltak az egyik Dunára néző hotelben. Az ablakukból véletlenül meghallották a koncertet, és nagyon megtetszett nekik a zene. 

Felháborodott Somló özvegye!

Engedély nélkül harangoztak be egy LGT-koncertet a hétvégén. Éliás Jr. a közösségi oldalán hirdette a fellépést: Karácsony János és Solti János mellett az Abrakzabra Együttes lépett színpadra. Somló lányának anyja, Gyöngyvér egy azóta eltávolított Facebook-bejegyzésben fejezte ki nemtetszését: szerinte bátor állítás azt mondani, hogy ez LGT-szuperkoncert volt, és úgy tartja, Somló családjának tudta nélkül ilyet senkinek nincs joga szervezni.

Boldog emlékek!

Sia imádta a többállomásos európai turnéját. A parókáiról ismert ausztrál énekes és dalszerző járt a Szigeten is: a nagyszínpad közönsége a fején hordott hatalmas masnit is megcsodálhatta. Emlékezetes koncert volt, és Sia is a szívébe zárta az öreg kontinenst: Instagramján külön posztban köszönte meg a közönség nyíltszívű fogadtatását és a teli tüdőből éneklést.

Újra kifütyülték Rihannát

Három nappal ezelőtt egy belga fesztiválon sikerült überelnie Rihannának  a Szigetes haknit, ahol fél óra helyett 1 órát késett - állítólag öltözködési gondjai adódtak. Vasárnap pedig Anglia legnagyobb zenei fesztiválján is kiszúrt a közönséggel: 30 perc késés után szintén playbackelt, és nem foglalkozott a nézőkkel, akik ez ellen hangos bekiabálásokkal tiltakoztak.

Oláh Gergő bocsánatot kért rajongóitól

A Kicsi Óriások csapatkapitánya annyira elfoglalt az utóbbi időben, hogy alig jut ideje a posztolásra. Gergő Facebookon írt nyílt levelet követőinek, melyben elnézést kér, amiért elhanyagolja őket.

Sziget-legek: ezek voltak az idei fesztivál legemlékezetesebb pillanatai

A 24. Sziget Fesztiválon tegnap éjjel tartották az utolsó koncerteket és bulikat, és a kilátogatók az utolsó napot is jól meghúzták. Idén a korábbi évekhez képesti is többen váltottak heti vagy napijegyet, de aki átverekedte magát a beengedő kapukon, azonnal belevethette magát a bulizásba.

Ő miatta szökött meg VV Béci a kórházból

Négy éve már annak, hogy a ValóVilág ex-lakója kórházba került. Bécit a gyors gyógyulásban az is inspirálta, hogy mindenképpen találkozni akart nagy kedvencével, Snoop Dogg-gal. Kitartását siker koronázta, ugyanis még közös képet is készítettek a rapkirállyal.

Teltház a Szigeten

A Szigetre hétfőn is kitehették a megtelt táblát. A nagyszínpad fő attrakciója elképesztő látványt hozott, de még mindig nem tudjuk milyen az ausztrál sztár Sia igazi arca! Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a turisták a féktelen bulizás mellett körbenéznek -e Budapest szívében.

Ezek a furcsaságok övezték Rihanna koncertjét

Az a hír járja, hogy itt tartózkodásakor Rihanna három kamion homokot rendelt magának. A következő riportban megmutatjuk milyen furcsaságok övezték még Rihanna koncertjét a Szigeten!

A tisztaság a legfontosabb!

Rihanna számára a legfontosabb a steril körülmények megteremtése volt. Az óbudai-szigeten a por- és pollenszűrő alapkövetelmény volt – természetesen a légkondicionáló mellett. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az egyszerű konténerét bőrkanapéval és mediterrán bútorokkal egészítették ki, akkor szinte egy ötcsillagos szállodát kapunk.

Hatalmas ajándékba részesült az X-Faktor sztárja!

Öt éve már annak, hogy a tehetségkutató első szériájának döntőse egy nagyon kedves meglepetéssel rukkolt elő. Hat ezer ember előtt lépett fel Galántán, ez volt édesapja legnagyobb szülinapi ajándéka. Az X-Faktor sztárja azonban itt tudta meg, hogy nagybácsi lesz.

Kerekesszékes kosár, vakfoci

Focizás vakon, kosarazás kerekesszékben. Bár a Szigetre a legtöbben bulizni járnak, rengeteg különleges program is várja a szigetelőket.  Az utolsó előtti napon is nagy volt a hőség. A táncteret már reggel vízzel locsolták. Így védekeztek a Sziget szervezői a nagy por ellen. Bár sokan azt mondják, ez a fesztivál velejárója. Ezért hozzá kell szokni.

SZÍNES: Kiszínezték a fesztiválozókat a Szigeten

Visszaszámlálás után indult a color party szombat este a Nagyszínpad előtt. Több tízezren szórtak a magasba festékport egyszerre, hogy kiszínezzék a fesztiválozókat.

A külföldiek imádják a Szigetet

Látványos festékparty és zúzós Muse koncert teltház előtt. Így telt a szombat a Szigeten. Miután a bulizók kialudták magukat, afrikai ütemekre táncolhattak, vagy felülhettek Magyarország legnagyobb hintalovára. Minden külföldi áradozik a fesztiválról, ahol ma a Halott Pénz és David Guetta is nagyszínpados fellépő.

Kívánságokat teljesítenek a szervezők

A legkülönlegesebb kívánságokat is teljesítik a Szigeten. Egy spanyol fiatal indíthatja el a color partyt a fesztivál legmagasabb pontjáról, egy cseh lány pedig külön bulit tarthat a Sziget strandján. Sorsolás után dőlt el, kinek a kívánságát teljesítik a szervezők. Ma várhatóan újra teltház lesz, összesen 90 ezren buliznak a fesztiválon.

Óriási bulit vártak, de csalódnia kellett Rihanna rajongóinak

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát tegnap este az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt.

Felháborodtak a rajongók Rihanna koncertjén

Kifütyülték Rihannát csütörtök este a Szigeten! Fél órát késett és csak alig több mint egyórás koncertet adott a szupersztár a fesztivál nulladik napján. 80 ezren buliztak az énekesnő fellépésen, többtucatnyian lettek rosszul a tömegben, amíg vártak rá, és sokan csalódottak távoztak. A fesztivál szervezői sem számítottak arra, hogy Rihanna csak haknizni jön Budapestre.

SZTÁROK A SZIGETEN: Zimány Linda is rajong Rihannáért

Az idei Sziget egyik legnagyobb durranása kétségkívül a Rihanna koncert volt. A barbadosi énekesnőre sok hazai híresség is kíváncsi volt. Riporterünk összefutott Zimány Lindával, Dobó Ágival és Lajcsival is.

RIHANNA: Milliós gázsi és extra kérések

Fülöp Zoltán, a Sziget egyik szervezője azt mondta sok mindent láttak már az elmúlt 20 évben, de a Rihanna stáb kérései minden képzeletet felülmúltak. Hogy mik voltak ezek? Kattintson a részletekért!

Velünk nem marad le a Sziget legfontosabb eseményeiről!

Aki a Sziget Fesztiválon van és éppen nem egy koncerten tombol, biztos, hogy folyamatosan a fényképezőjét vagy a telefonját szorongatja, hátha lőhet egy szelfit valamelyik sétálgató világsztárral. Azonnal mutatjuk, hogy mik a legizgalmasabb események a Hajógyári-szigeten!

Egy falat francia kultúra: interjú Zazzal

A francia nők divatosak, vékonyak, szellemesek, elragadó a kisugárzásuk, és van bennük valami megfoghatatlan varázslatosság. Ez mind illik Zazra, a világhírű francia énekesnőre is, aki Budapestre varázsolta egy koncert erejéig Franciaország kultúráját, és hirtelen egy hangulatos, párizsi kávézóban érezte magát riporterünk is, aki fellépése előtt beszélgetett Zazzal.

Csalódott rajongók, füttykoncert a szuper koncerten

Félórás késés után valamivel több mint egyórás koncertet adott Rihanna a Szigeten.

Elstartolt: Már az első napon világsztár koncertezett a Szigeten

Elstartolt az idei Sziget Fesztivál és a szerdai -1. napon ugyan még nem üzemelt minden színpad és a szakadó eső is hamar megérkezett, de ez sem a fesztiválozókat, sem a fellépőket nem zavarta.

Vihar után teltház a Szigeten

Egy koncertet sem kellett a szerda esti eső miatt elhalasztani a fesztiválon. A csütörtök esti sztárfellépőt, Rihannát hatalmas tömeg várja. Van, aki már reggel óta a nagyszínpadnál áll, hogy a legjobb helyről lássa a szupersztárt. Rihanna egyébként zacskós levest és magyar borokat kért.

Plácido Domingó és Micaëla Oeste

Több mint tízezren hallgatták végig Plácido Domingo ingyenes budapesti koncertjét a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadás eredetileg a Szent István-bazilika előtt lett volna, de az időjárás miatt módosították a helyszínt. Az esten a Magyar Állami Operaház Zenekara működött közre Eugene Kohn vezényletével.

Plácido Domingo és Angel Blue

Több mint tízezren hallgatták végig Plácido Domingo ingyenes budapesti koncertjét a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadás eredetileg a Szent István-bazilika előtt lett volna, de az időjárás miatt módosították a helyszínt. Az esten a Magyar Állami Operaház Zenekara működött közre Eugene Kohn vezényletével.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!