KERESÉS search-close

kisgyerek

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kisgyerek"

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában. A két és fél éves kisfiúnak szinte semmi baja nem lett, nem úgy a megmentőjének, aki eszméletét is vesztette. A drámai eseményeket egy biztonsági kamera felvette.

Kútba zuhant egy 2 éves kisgyerek Spanyolországban

Már több mint egy napja próbálnak kimenteni egy kétéves kisgyereket egy több mint százméteres kút mélyéről. A kisfiú játék közben esett bele a szűk, földbe fúrt lyukba, szülei szerint eleinte még lehetett hallani odalentről a sírását. 

Őrjöngött a gyászoló apa

Önkívületben borult meggyilkolt kisfia ágyára a gyászoló apa, amikor őt és a gyerek nagymamáját visszaengedték várpalotai házukba. Ezt mondta az asszony, aki megrázó interjút adott az RTL Híradónak. A 2 éves kisfiút és anyját a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg csütörtökön.

Joe életveszélybe sodorta Reni kisfiát

Miután Joe és Reni kibékültek, a férfi véletlenül veszélybe sodorta Reni kisfiát, Simit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe először találkozott Reni gyerekével

Reni a kisfiával együtt ellátogatott Joe-hoz, a közös napot azonban hirtelen félbeszakította Reni ex-férje…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mosógépbe zárták a kisgyereket

Akár 10 év börtönre is ítélhetik azokat a fiatalokat, akik egy rájuk bízott két éves kisfiút bezártak egy mosógépbe Lengyelországban. Ugyan nem kapcsolták be a gépet, de videóra vették a kicsi jajveszékelését, majd a videót feltették az internetre, ahol rengetegen nézték meg.

BUSZOZÁS: Inni adott kisfiának a buszon, a sofőr rendőrt hívott rájuk

Le kellett szállnia a családnak egy miskolci buszról, mert az anya inni adott a kisfiának. A buszsofőr a rendőröket is kihívta rájuk, de mire kiértek, már leszálltak. A busztársaság szerint a család nemcsak ivott, hanem evett is buszon, márpedig ez tilos. Azt ugyanakkor elismerték, hogy a sofőrjük udvariatlan volt, ezért megrovást kapott.

Egy felhőkarcoló ablakából lógott a kisfiú

Egy felhőkarcoló egyik ablakából lógott az a kisfiú, akit a kínai Szecsuán tartományban kellett megmenteni. A nagyanyjának kellett volna vizsgáznia rá, de elment otthonról. A biztonsági őrök résen voltak, és baltákkal indultak feltörni a bezárt lakást, hogy segíthessenek a gyereken.

 

A szerelmemnek eltitkolt gyereke van?

Egy bevásárlóközpontban kezdődött minden, ahol Betti és Lénárd vásárolt. Egy ártatlan kisgyerek egyszer csak odafutott a férfihez, és ráköszönt: „Szia, apa!”. Bettinek ez épp elég volt a mardosó féltékenységhez…

Autós mentette meg a kisfiút

Csak a hihetetlen szerencsének, és egy jószívű autósnak köszönhető, hogy életben maradt egy kisgyerek Kínában. Egy autóból zuhant ki, és az anyja még csak észre sem vette. Viszont az az autós, aki megmentette, szabályt szegett.

 

Egy kisgyerek is megsérült

Két éves gyerek is megsérült abban a balesetben, ami pénteken, késő délután történt Kecskemét határában. Egy autós már nem tudta befejezni az előzést, ezért frontálisan összeütközött a szemből, szabályosan érkező kocsival. Ketten életveszélyesen sérültek meg, hárman, köztük a kisgyerek könnyebben.

 

Fókusz 2017-11-15


szerző:
2017.11.15. 17:20
Az ötödikről zuhant ki a kisfiú

Életveszélyes állapotban van az a hatéves kisfiú, aki kizuhant egy panelház ötödik emeleti erkélyéről kora délután Miskolcon. Egyelőre nem tudni, hogyan történhetett a baleset. A lakók szerint a gyerek az édesanyjával volt otthon, más úgy tudja, a nagyszülők is a lakásban voltak. A gyereket a mentők a helyszínen ellátták, majd a miskolci megyei kórházba vitték. Nem sokkal ezután ért haza az édesapa, akit az édesanyával együtt kórházba kellett vinni, mert sokkot kaptak.

5 gyerek lett rosszul a drogtól

Öt kisgyerek került kórházba Békésben, mert valamilyen bódító hatású szerhez jutottak. A gyanú szerint három érintett gyerek apjáé lehetett a szer. A férfi már őrizetben van. A nagyapa indulatosan nyilatkozott Híradónknak. Azt mondta: bár a fia drogfogyasztó, de nem ő okozta a bajt, hanem a volt menye. A rendőrség nyomoz.

Story Extra 2017-02-06


szerző:
2017.02.06. 17:25
ORVOSI TANÁCS: Nagyon hidegben ajánlott-e a levegőztetés?

Sok kisgyermekes szülőben felmerül a kérdés, hogy ilyen hidegben ajánlott-e kisgyermeket levegőre vinni, és ha igen, mennyi időre. Dr. Póta György háziorvos válaszol.

Beteg gyerekük mellett alhatnak

Éjjel-nappal a súlyos szívbeteg gyermekek mellett maradhatnak a szülők mostantól az Országos Kardiológiai Intézetben. A kórházban két emeletet alakított át, ahol a kiságyak mellett a szülőknek is alakítottak ki ágyakat, zuhanyozót, sőt a bennmaradó szülők még ételt is kapnak, és nem kell fizetniük ezért. Bár a szülőknek joguk van a gyermekük mellett lenni folyamatosan a kórházban, sok intézményben mégsem tudnak, mert nincs hol aludni.

Saját udvarukon fulladt vízbe

Gyermektragédia Kunágotán. Másfél éves kisfiú fulladt vízbe csütörtökön a saját házuk udvarán – a rendőrség közleménye szerint egy vízzel teli tartályba esett. A gyermek halála megrázta a 3000 lelkes kistelepülést. A szomszédok szerint még mentőhelikopter is érkezett, hogy megmentsék a gyereket, de nem sikerült. Pénteken sem a rendőrség, sem a mentők nem nyilatkoztak. Megrázó történet következik.

Tragédia: vízzel teli tartályba fulladt egy kisgyerek

Meghalt egy 18 hónapos kisgyerek, miután belefulladt egy csalâdi haz udvaràn lévő vízzel teli tartàlyba. A tragédia a Békés megyei Kunágotán történt még tegnap délelőtt.

A felnőttek hibájából fulladt meg a kisfiú

Másfél év és 1 év felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a két férfit, akik miatt szennyvízaknába fulladt egy két és fél éves kisgyerek. A baleset tavaly októberben Somogyszilen történt. Az egyik férfi a kisfiú nagybátyja. A bíróság szerint ő abban hibázott, hogy egyedül hagyta a rábízott gyereket. A másik férfi pedig azért bűnös, mert rosszul fedte le a mély gödröt. Az ítélet jogerős.

 

3 napig bolyongott a tajgán a kisgyerek

A szibériai vadonban bolyongott egy három éves kisgyerek három napig. A kisfiú fagypont alatti hőmérsékleten, farkasokkal és medvékkel teli erdőben élte túl a három napot. Kórházba szállították, de az orvosok szerint nem esett komoly baja.

Béres Alexandra elmesélte legnagyobb kalandját

Tavaly nyáron a 8:08 Minden reggeli című műsor vendége volt a fitness edző. Alexa kislányával érkezett, Flórával, aki rendkívül cuki volt a felvétel során. A kétgyerekes anyuka amerikai kalandjáról mesélt, az útról és arról, milyen mesébe illő helyeken voltak. 

Gyermekbántalmazás: előzetesben a szülők

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a szülőket, akik a gyanú szerint rendszeresen bántalmazták gyerekeiket. Azt, hogy a 21 éves budapesti nő 2 éves kislányát szexuálisan bántalmazták, először a Blikk írta meg. Az anyát és a 18 éves nevelőapát könnyű testi sértés gyanújával vették őrizetbe pénteken. Ha kiderül, hogy közük van a szexuális bántalmazáshoz, akár 10 év börtönt is kaphatnak. Figyelem, megrázó történet!

Tengerparti környezet a Balatonnál

Nem kell az országhatárt átlépnünk ahhoz, hogy kellemes vízparti környezetben pihenjük ki az év fáradalmait. Lássuk Balatonlelle nevezetességeit!

TRAGIKUS BALESET: Akár velünk is megtörténhetett volna

Rokonai szerint megelőzhető lett volna annak a 11 éves kisfiúnak a halála, akit egy beton járdalap ütött fejen Szentdomonkoson hétfőn. Balázs volt a legkisebb gyerek a családban, nagyon szerették. Nővérének férje azt mondja, képtelenek feldolgozni a tragédiát. A szülők teljesen összetörtek.

Fókusz 2016-05-03


szerző:
2016.05.03. 17:25

Story Extra 2016-04-28


szerző:
2016.04.28. 16:55
Kiesett a kocsiból, majd elgázolták

Kiesett egy kisgyermek a szülei kocsijából, a mögötte érkező autó pedig elgázolta Kínában. A gyerek a csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, amit a térfigyelő kamerák is rögzítettek. Megrázó képek!

Egy kisfiú felajánlotta összes zsebpénzét rákos tanárjának

Camden Hand egy floridai 4 éves 105 dollárt adott tanárnője kemoterápiájára.

Gyerekek, akik már most többet tettek a világért, mint a legtöbb felnőtt

Ön mit ért el 12 éves korára? Vannak olyan kis zsenik, akik már gyermekkorukban csinálnak valami briliáns dolgot, hogy reményt adjanak a jövő generációnak. Íme, néhány emberpalánta, akik letettek már valamit az asztalra.

Megkötözte az óvónő a hároméves ovist

Megkötöztek egy három és fél éves kisfiút a Bács-Kiskun megyei köz­ség óvodájában, mert rossz­ volt. A szülők állítják, Józsikának másfél órán keresztül kellett így ülnie és ennie. A család feljelentést tett kiskorú veszélyeztetése miatt. A vezető óvónő elismerte, hogy összekötötte a gyerek kezét, de szerinte csak két percre egy vékony fonállal. A történteket pedig rögtön megbánta. A kisfiú szülei azt mondják, a gyereket és őket is megviselték a történtek. Az ügy kapcsán meghívtuk Dr. Gőbel Orsolya, óvodapszichológust.

Egy 4 éves kisfiú és édesanyja halt meg

Egy négy éves kisfiú és 31 éves édesanyja halt meg reggel egy Kecskeméthez közeli tanyán. Úgy tudjuk, hogy a nő szülei találtak rájuk. A tűzoltók magas szén-monoxid szintet mértek a házban, ahol több gázkészülék is üzemelt. Azonnal szerelőket hívtak, akik átvizsgálták a vízmelegítőt és a konvektorokat. Úgy tudjuk, hogy több szabálytalanságot is találtak a szakemberek. A rendőrég ezért  nyomozást indított.

Gyerekeken segíthet a táv-EKG


szerző:
2015.11.06. 18:25
Gyerekeken segíthet a táv-EKG

Akár a nap 24 órájában nyomon követheti a gyerekkardiológus az otthon lévő szívbeteg kisgyerekek állapotát a táv-EKG készülékkel. A szerkezet felvételt készít a szívműködésről, az adatokat pedig továbbítani lehet a kórházba, ahol a szakorvos elemzi azokat.

Elfogták az anyát, aki magára hagyta a gyerekét

Élettársára bízta, nem ő hagyta el a gyereket, ezt mondta a rendőröknek az a nő, akinek két és fél éves kisfiát járókelők találták meg egy parkban hétfőn délután Miskolcon. A nőt szerda kora délután fogták el.

Nem jelentkezik senki az elhagyott kisfiúért

Három év körüli kisgyereket találtak járókelők hétfőn délután Miskolcon. A szülei vagy rokonai egyelőre nem jelentkeztek érte. A kisfiú keservesen sírt egy padon az egyik lakótelepen, ez tűnt fel a közelben élőknek. Valaki hívta a rendőröket. Szemtanúk szerint sokáig tartott, amíg a zokogó gyereket megnyugtatták. A kisfiú jelenleg a miskolci megyei kórházban van, ott azt mondták, egészséges.

Nádai Anikó másfél hónappal a szülés után máris bombaformában!

Nádai Anikó mindössze másfél hónapja adott életet első gyermekének, viszont ennek semmi nyoma, leszámítva talán, hogy jobban ragyog az anyaságtól, mint valaha. A nemrég megosztott képeken egyértelműen látszik, azon szerencsések közé tartozik, akiket megkímélt a természet a szülés után esetlegesen jelentkező testi változásoktól.

Órákig volt életveszélyben a kisgyerek

Életveszélyes áramütést szenvedett két munkás, akik egy traktoron dolgoztak hétfőn a Baranya megyei Lovászhetényben. A jármű egyik alkatrésze ugyanis hozzáért egy magasfeszültségű vezetékhez. A traktorban volt az egyik dolgozó két és fél éves kisfia is. A gyermek nem szállt ki, így ő nem sérült meg. Csaknem két órán át ült egyedült az áram alatt lévő járműben, mire ki tudták szabadítani.

Még nem tudták megműteni a meglőtt kisfiút

Egy hete kering a lőszer annak a négyéves debreceni kisfiúnak a véráramában, akit bátyja még múlt héten lőtt mellkason családi házuk udvarán. Úgy tudjuk, apjuk a szomszédtól kérte kölcsön a légpuskát, azzal akartak játszani a gyerekek. Azonban a nagyobbik testvér kezében véletlenül elsült a fegyver. Az orvosok most arra várnak, hogy a lőszer olyan helyre érjen a kisfiú testében, ahonnan biztonságosan eltávolíthatják.

Kóbor Jánost teljesen az ujja köré csavarja kislánya

Kóbor János igazi lányos apuka, hiszen bolondul kislányáért a kis Lénáért, aki egy pillanat alatt az ujja köré képes csavarni. Rengeteg időt töltenek együtt és már most sok kalandon vannak túl. Hogy mik ezek? Erről faggatuk őket reggel!

Tb-finanszírozást kapott a Dévény-módszer

A jövőben az egészségbiztosító finanszírozza a csecsemők és kisgyermekek Dévény-módszerrel való kezelését. Ennek kapcsán hívtuk meg a módszert kidolgozó Dévény Anna gyógytornászt.

Ízületi fájdalmak kisgyerekek mellett

Terhesség alatt folyamatosan változik a nők teste, testtartása. De ha megszületik a gyerek, akkor is ügyelni kell a testtartásra. Hogy mire kell figyelnie egy kisgyermekes anyukának, Egyed Márta elmondta.

Elsodorta a kocsi a kisfiút


szerző:
2015.06.20. 18:00
Elsodorta a kocsi a kisfiút

Kisgyereket sodort el egy autó pénteken kora este a főváros VII. kerületében. A környéken lakók egy koppanást, majd keserves gyereksírást hallottak. Úgy tudjuk, a négyéves gyerek az anyjával volt, amikor a baleset történt, és az autós nem hagyta cserben őket, hanem megállt, és kiszállt a kocsiból. A kisfiút kórházba vitték, de nem sérült meg súlyosan.

Csere-bere fogadom


szerző:
2015.06.17. 08:28
Csere-bere fogadom

Élelmes gyerek úgy frissíti a játékparkját, ahogy csak tudja, és nem várja ki, amíg a szülő a pénztárcájába nyúl. Ahol gyerekek összejönnek, ott bizony előbb-utóbb elindul a csencselés, a játékok csereberéje is. Vida Ági pszichológussal jártuk körbe a témát.

Két bicikliző gyereket gázoltak el Füreden

Elgázoltak két bicikliző kislányt Balatonfüreden szombat délután. A gyerekek kihajtottak egy autó elé az egyik forgalmas útszakaszon. Egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba, súlyos koponyasérülést szenvedett, állapota válságos, adásunk alatt is műtik. A megyei rendőrség szóvivője azt mondta híradónknak, az eddigi adatok alapján a gyerekek egyedül bicajoztak a füredi utcákon. A rendőrség vizsgálja, pontosan hogy történt a baleset.

Családszerető gyilkos?


szerző:
2015.01.20. 18:12
Családszerető gyilkos?

Telefonon beszéltünk azzal a fiatal anyával, aki szombaton elveszítette gyermekét és volt élettársát. Napok óta az ő és gyermeke közösségi oldalról letöltött képeivel vannak tele az újságok, híroldalak. Ezért hívott fel minket. A férfi nővérét is sikerült elérnünk. O. György testvére több információt is megosztott velünk levélben.

Fémcsat fúródott a gyerek koponyájába

Egy mappa fémcsatja fúródott egy kisfiú koponyájába a Pest megyei Tápiószentmártonban. Kórházba vitték, megoperálták. Orvosa szerint stabil az állapota. A szomszédok a családra hivatkozva azt mondták: az egy év körüli gyerek az ágyról esett le, a mellette lévő mappára. Az esetet vizsgálja a rendőrség.
 

Életveszélyes is lehet a rotavírus

A hányással, hasmenéssel és magas lázzal járó betegségnek most indul a szezonja. Minden évben ötezer gyermek fertőződik meg a vírussal, sokan napokra kórházba kerülnek.

Az egyik gyerek leszállt, ők a buszon ragadtak

Egy ötéves kislány egyedül maradt a 15-ös busz megállójában, mert a sofőr nem várta meg, hogy a gyerek édesanyja és testvére is leszálljon a buszról, egyszerűen rájuk zárta a jármű ajtaját és továbbhajtott. Ezt mondja a buszon ragadt anyuka, aki több más utassal együtt kiabált a sofőrnek, aki még ekkor sem állt meg.
 

Hogyan szoktassuk le a gyereket a pelenkáról?

Csisztu Zsuzsa kétgyermekes anyaként megosztotta műsorvezetőinkkel, hogyan segíthetjük gyermekeinket leszokni a pelenkáról, melyhez elengedhetetlen ismerni őket kívül-belül.

Hogyan szoktassuk le a gyerekünket az ujjszopásról?

Minden gyereknél eljön az a kor, amikor a megnyugtató ujjszopás vagy cumizás már furcsán néz ki. A szülőknek viszont gyakran nehéz dolga van vele, hogy leszoktassák róla gyermeküket. Csisztu Zsuzsa és Sződy Judit pszichológus elárulták, ők mit tanácsolnak a kérdéssel kapcsolatban.

Hogyan válasszunk jó bébiszittert?

A kisgyerekes szülők egyik nagy dilemmája, hogy hogyan válasszák ki az ideális bébiszittert. Több praktikus tanácsra is fény derül, mint például arra, hogyan érdemes elkezdeni a jelöltek keresését, és hol a legjobb tartani a meghallgatásukat.

Gazdálkodj okosan! 13-09-19

Gazdálkodj okosan!: Budaörsön van egy gyönyörű családi napközi. Minden igényt kielégítene, de a legfontosabb hiányzik a falai közül: a gyerek. A Gazdálkodj okosan stábja ötletekkel és tanácsadókkal segített.

Forró nyomon - Best of 13-08-18

Forró nyomon - Best of: Hogyan juthat egy apa odáig, hogy meg akarja ölni a kisgyerekeit, a feleségét és magát is? Erre keressük a választ, és megmutatjuk, hogy sok idős embernek milyen körülmények között kell befejeznie végigdolgozott életét.

Négylábúak lepték el a Hősök terét

Labradorok és golden retrieverek a budapesti Hősök terén. Nem kutyatalálkozó volt, hanem a látássérültek napja alkalmából jöttek össze.

Egy kisgyerek is megsérült a hármas karambolban

Három ember, köztük egy kisgyermek megsérült, amikor egy autó belerohant az előtte álló két járműbe Kecskeméten.

Nem kell mindentől óvni a kicsiket

Még csak néhány hete kezdődött el az iskola és az óvoda a gyerekeknek, máris nagyüzem van a gyermekorvosi rendelőkben.

Szülei verték meg az egyéves fiút?

Törött karral, kirúgott foggal és agyrázkódással került kórházba nemrégiben egy 11 hónapos Tolna megyei kisfiú.

Steril szobájára vár a fél éves kislány

Kilátástalan helyzetbe került az a miskolci család, akiknek fél éves kislányát agydaganat miatt operálták meg áprilisban.

Kétévesen egyedül kóválygott az erdőben

Eltévedt és másfél órán át bolyongott egyedül az erdőben egy kétéves kisfiú Pécsvárad közelében.

Bocsánatot kért a gázoló pizzafutár

Az RTL kamerája előtt kért bocsánatot a családtól az a pizzafutár, aki szombat este elgázolt egy 4 éves kisfiút Debrecenben.

Anya rugdosott meg egy kisgyereket


szerző:
2011.04.30. 11:35
Anya rugdosott meg egy kisgyereket

Két általános iskolás és egyikük anyja vert meg egy kisgyereket a tiszabői iskolában.

Könnyítik az örökbefogadást


szerző:
2011.02.03. 18:15
Könnyítik az örökbefogadást

Azért, hogy a nagyobb gyerekeket is örökbefogadják, januártól a 3 és 10 éves kor közötti gyerekek után is jár gyes.

Becsukták a kapukat a siófoki bölcsisek előtt

Egy hetet kaptak a kisgyermekes szülők arra, hogy megoldják gyermekük felügyeletét Siófokon.

Gyereket ölt a tévé


szerző:
2010.09.30. 12:18
Gyereket ölt a tévé

Ráesett egy televízió egy 22 hónapos kisfiúra Bakson, szerdán este. A kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Rendőrkutya lelt rá az eltűnt gyerekre

Rendőrkutya talált egy elkóborolt kétéves kisgyerekre a Nógrád megyei Sóshartyánban.

Láncdohányos kétéves Indonéziában

Ardi Rizalt 30 éves halkereskedő apja szoktatta rá a dohányzásra. A fiú ma már durva hisztit csap, ha nem kapja meg a napi 40 szálat.

Belélegezte a lufidarabot és meghalt

Egy lufi darabkáját lélegezte be és megfulladt, a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Puma karmaiból mentette ki gyermekét

Egy kanadai anya puszta kézzel üldözött el egy pumát, amelyik rátámadt hároméves lányára.

Kisgyerek halt meg a karambolban


szerző:
2009.06.06. 14:59
Kisgyerek halt meg a karambolban

Egy kisgyerek és felnőtt halt meg, amikor fának ütközött egy autó Solt közelében.

Gyermekén nyomta el a csikket


szerző:
2009.05.12. 17:19
Gyermekén nyomta el a csikket

Két év letöltendő börtönbüntetést kapott a nyíregyházi anya.

Gyerekeket ért kutyatámadás


szerző:
2009.05.02. 16:59
Gyerekeket ért kutyatámadás

Délutánra sikerült megtalálni a kutyákat és a gazdájukat is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való