Baleset-bűnügy

A 4 éves kisfiú azt hitte az igazi fegyverre, hogy játékpisztoly, és rálőtt 1 éves öccsére

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 16:39

A texasi csecsemő várhatóan túléli az esetet.

Meglőtte az egyéves öccsét egy négyéves kisfú Texasban, Houston északkeleti részén – számolt be az ABC News. A nagyobbik fiú talált otthon egy éles pisztolyt, és véletlenül meghúzta a ravaszt.

A meglőtt kisfiút azonnal kórházba szállították, és várhatóan túléli az esetet – mondta Saul Suarez rendőrőrnagy a csatornának, majd hozzátette:

szeretném megragadni az alkalmat, hogy emlékeztessem az embereket arra, hogy ne töltsék csőre a fegyverüket, különösen, ha gyerekek vannak a házban.


Az esetet továbbra is vizsgálják. Suarez szerint még nem világos, hogy a kisfiú pontosan hol találta a fegyvert a házban.

A gyerekek édesapja elmondta, hogy 4 éves fia szeret játékfegyverekkel játszani, és valószínűleg nem tudta, hogy egy igazi került a kezébe. Az apa elmondta, a 7 éves lánya is bent volt a házban, amikor a lövés eldördült.

A férfi ugyanakkor megjegyezte, hogy nem volt otthon, amikor az eset történt, és a fegyver ráadásul nem is az övé, hanem egy ott lakó rokonáé. A cikk szerint nagyon dühös amiatt, hogy hagyhatott valaki egy töltött fegyvert a gyerekei közelében.

Nyitókép: ABC News.

#Baleset-bűnügy#texas#fegyver#pisztoly#lövés#kisgyerek#baleset#egyesült államok

Címlapról ajánljuk