6:13Reggeli2022. május 27. 8:21Szarvasgombás lángos: ezt is megkóstolhatjuk a hétvégi Gourmet FesztiválonSoprontól Debrecenig az ország legjobb éttermei látják vendégül az érdeklődőket.
6:00Reggeli2022. május 2. 10:06A Konyhafőnök segítette, hogy mihamarabb megvalósítsa álmaitA verseny fenekestől felforgatta A Konyhafőnök tavalyi győztesének életét.
0:40Reggeli2018. május 11. 8:43Wossala Rozina ismét Londonból jelentkezett!Wossala Rozinát legutóbb evakuálták szállodájából, de most mindenkit megnyugtatott: jól van! Sőt, egy londoni gourmet reggelit is megmutatott nekünk.
5:19A Konyhafőnök2018. április 5. 21:10Bálint nem bírta elviselni Orsi stresszelésétA zöldeknél óriási volt a pánik, főleg Orsi részéről, aki nem bízott a csapattársában. Éppen emiatt folyamatosan utasítgatta Bálintot, aki ettől annyira bestresszelt, hogy még a kolbásztöltéssel is meggyűlt a baja.
5:47A Konyhafőnök2018. április 5. 21:10Brigi elnémult, így Tomi lett a pirosak főnökeTomi teljes gázzal indult neki az első közös főzésüknek, azonban a folyamatos ötletelése mellett Brigi meg sem szólalt. A lány csak a feladat közepe felé kezdett el aggódni, hogy egyáltalán elkészülnek-e, ha Tomi munkamódszerét használják.
2:32A Konyhafőnök2018. április 5. 21:10Gourmet street food-ok a pultokon!Új vizekre evezhettek a csapatok az első feladatban, hiszen háromféle finomságot kellett készítneiük: hot-dogot, töltött lángost és tacót. Persze, a zsűri adott nekik pár hasznos tanácsot a főzés előtt.
1:12A Konyhafőnök2016. november 4. 18:30Rozina egyik kedvenc étele került a porondra!A csapatoknak most Rozina egyik nagy kedvencével, a pizzával kellett dolgozniuk. Azonban nem csupán egy egyszerű feltéttel készült tésztát kért tőlük a zsűri, hanem egy igazi gourmet változatot. Rozina be is mutatta az ő két verzióját.
A Konyhafőnök2016. november 2. 19:25Tamarinddal és tengeri spárgával töltött tésztabatyu, wakaméval marinált töksalátán, tejszínes tökmártással és sült feketegyökérrelMiután a pirosak előnyhöz jutottak, a második feladat elején elvehették a kékektől két dolgot: a két legfontosabb alapanyagot választották. Ádámék először bepánikoltak, azonban az új koncepció végül szép lassan kialakult.
A Konyhafőnök2016. november 2. 19:25Papayás-tökös tócsniMiután Tominak orvosi tanácsra fel kellett adnia a versenyt, Vári Dávid térhetett vissza. Miután ő már korábban dolgozott együtt Krisztivel, a csapattársa tartott tőle, hogy konyhafőnökként megint túlságosan makacs lesz. Nem így történt.
5:18A Konyhafőnök2016. november 2. 19:20Kriszti megnyugodott, Dávid végre nyitott volt az ötletekreMiután Tominak orvosi tanácsra fel kellett adnia a versenyt, Vári Dávid térhetett vissza. Miután ő már korábban dolgozott együtt Krisztivel, a csapattársa tartott tőle, hogy konyhafőnökként megint túlságosan makacs lesz. Nem így történt.
7:00A Konyhafőnök2016. november 2. 19:20Kék csapat: „Maradt egy kosárnyi káoszunk”Miután a pirosak előnyhöz jutottak, a második feladat elején elvehették a kékektől két dolgot: a két legfontosabb alapanyagot választották. Ádámék először bepánikoltak, azonban az új koncepció végül szép lassan kialakult.
3:27A Konyhafőnök2016. november 2. 19:20A csapatok ráéreztek a gourmet alapanyagokra?Újra érdekes alapanyagok közül kellett válogatnia a csapatoknak, melyekből egy egységes főételt alkottak. Hogy hogyan sikerültek? A zsűri a kóstoláson elmondta!
1:11A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Borskéregben pirított tonhal steak barnacukros, lime-os olivaolajos öntettelHozzá pedig salottahagymát és blanchírozott zöldborsót kínált Patrícia.
0:59A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Rozmaringos hátszín pirított zöldségekkel, és marinált tonhallalKemény kritikát kapott Mózes a séftől a két fő alkotó elemére.
1:11A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Vöröstonhal steak kakukkfüves, laskagombás farfelle tésztávalMellé pedig citromos zöld pürét is felszolgált Tamás a zsűrinek. Pierre viszont ezt a tányért kudarcnak érezte tőle.
1:14A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Argentin steak roppanós grill zöldségekkelNagy figyelmet fordított Ilona a tálalásra, mert azt szerette volna, hogy ezúttal azzal is elnyerje a zsűri tetszését.
1:09A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Tonhal steak laskagomba mártássalAmbrus nagyon izgult a főzés elején, mert jól szeretett volna bemutatkozni a zsűrinek.
1:57A Konyhafőnök2015. április 22. 19:25Tonhaltorta laskafánkkal és articsóka habbalZoli számára nehézséget okozott az articsóka pucolása, ezért jutott kevés adag belőle a tányérra.
9:58A Konyhafőnök2015. április 22. 19:15Kulináris élmény: Így készültek a gourmet ételekA versenyzők két láda közül választhattak az első feladatban. Az egyikben gourmet, a másikban hagyományos alapanyagok voltak. Mindenki a gourmet választotta. De ki az a