Celebrandi

Schumacher Vanda olyan férfit keres, aki a társa lehet a kalandokban

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 21:15

Schumacher Vanda 24 éves sorozatszínész, műsorvezető. Vanda olyan, akinek, ha azt mondanám, hogy el kell ugrania a Marsra, akkor csak annyit kérdezne: „Oké, hány kilós lehet a bőröndöm? Ja, és van business class?”. Bárki is vált jegyet Vanda mellé, az jól kapaszkodjon meg, mert szédítő élményben lesz része!

Bogi és Peti izgatottan várták Vandát, akit szerettek volna egy kicsit jobban megismerni, pláne, hogy eddig nem igazán láthatták férfiak oldalán a médiában:

Mindig ügyelek arra, hogy ha van párkapcsolatom, akkor én rá nagyon vigyázok

– mesélte Vanda az eddigi párjairól.

A leghosszabb ideig tartó kapcsolata 5 évig tartott, azonban Vanda szerint sokkal hamarabb búcsút kellett volna venniük egymástól. Hogy miért nem működött már kettejük között a szerelem?

Elindult egy nagyon rossz irányba

– válaszolta a lány, majd hozzátette, hogy a szakításukat követően kezdett el többet utazni, ami nem volt véletlen. Most viszont már a jövőbe tekint és nagyon várja, hogy találkozhasson a jelöltekkel.

Várom az igaz szerelmet, de baromi jó életem van és nem akarom elrontani… Én tudom, hogy mi az én utam az életben, és én arról nem letérni szeretnék, hanem ahhoz egy társat keresek.

#Celebrandi#rtl#Videó#schumacher vanda#bemutatkozás#párkereső#1. rész

Címlapról ajánljuk