Celebklub

Igazi földi paradicsomban nyaraltak az ÉNB sztárjai

rtl.hurtl.hu

2018. július 5. 11:00

Montenegróban, a festői szépségű Herceg Noviban élvezték az Adriai tengert az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat sztárjai, Lali, Gábor, Bécy és Tamás.

A srácok ezúttal lányok nélkül, egy igazi fiús nyaralást hoztak össze:

„Az elején féltem, hogy csajok nélkül unatkozni fogunk, de jól elütöttük az időt. Én persze a helyi lányokkal azért próbálkoztam, és ahogy általában lenni szokott, akkora sikerrel, vagyis semekkorával.”– mondta Lali.

 

„Kipróbáltuk a vízisíelést, a tengeri hajózást egy kismotoros hajóval, amiben a nagyobb hullámok már izgalmasnak tűnnek, és pár dologban összemértük a tudásunkat a vízben és a parton is.” – mesélte Gábor.

 

„Talán mondanom sem kell, hogy én voltam a hajó kapitánya és mindenben én voltam a legjobb. A síelés a téli havas lejtőkön is az én sportom, itt sem okozott gondot.” – mondta mosolyogva Bécy.

 

„Örültem, hogy a srácokkal együtt nyaralhattam, így, hogy nem voltak lányok, nyugodtan tudtunk bulizni is.” –fejezte be egy félmosollyal az arcán Tamás. 

Ha kíváncsi vagy, hogy a fiúk milyen kalandokba keveredtek Montenegróban, akkor nézd vissza az Éjjel-Nappal Budapest hétfői, keddi, és szerdai részeit!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Éjjel-Nappal Budapest#montenegró#gábor#bécy#tenger#nyaralás#nyár

Címlapról ajánljuk