Celebklub

Ezek a legjobb fesztiválruhák – Dobó Ágiék megmutatják!

rtl.hurtl.hu

2018. július 4. 11:11

Legyen szexi, de kényelmes, és közben még egy picit kirívó is? Lakatos Márk hasznos tippeket adott a fesztiváldivatról, de nem maradt egyedül: az ex-szépségkirálynők segítettek neki.

Múlt héten már Holdampf Linda segítségével belekóstolhattunk picit a fesztiváldivat rejtelmeibe. Ledaráltunk mindent, ami nem ment át a divatrendőrség kitételein, most viszont inkább a pozitívumokra koncentráltunk.

Lakatos Márk különböző szetteket állított össze, hogy bemutassa, miben is érdemes elengednünk magunkat a koncertek hevületében.

Dobó Ági - aki nemrég költözött be álomotthonába családjával - és Polgár Kriszta is különböző stílusú összeállításokban pompáztak, de vajon mi lehet a titok? Mit válasszunk, ha fesztiváloznánk?

Persze, a Reggeliben nemcsak a ruhák, a hajviseletek is terítékre kerültek. Ezek is lényeges pontjai ugyanis a nyári kalandoknak. Pár perces tippekkel, akár még ti is elsajátíthatjátok a legjobb frizurákat!

Ha még így is elveszettnek éreznétek magatokat, ne csüggedjetek: a sztárok Insta-oldalai mindig kéznél vannak. Merítsetek ihletet bármikor! Lilu nemrég például a VOLT-on villantott szexi, csillogó sminket, Wossala Rozina pedig végig közvetítette az egész soproni bulikát.

Kell ennél több? Fesztiválra fel!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dobó ági#lakatos márk#polgár kriszta#fesztivál#divat#ruha

Címlapról ajánljuk