Celebklub

Egyre pucérabbak a sztárok az interneten?

rtl.hurtl.hu

2018. június 13. 13:44

Megannyi meztelen vagy éppen csak sokat sejtető fotó kering az interneten, hiszen a sztárok mostanság komolyabban is kitárulkoznak. Lájkvadászok lennének? Vagy csak a puszta magabiztosságot láthatjuk?

Lassan már teljesen megszokottá válik, hogy a sztárok szinte mindent megmutatnak a közösségi oldalaikon. Nemcsak az intim, személyesebb pillanatokat osztják meg követőikkel, de alkalomadtán még a bikinis vagy akár meztelen fotóikat is.

Nincs megállás a képeknél, hiszen akad itt jógás pózolós, kismamás-pocakos, szexi strandolós, de sejtelmesen pucér is.

Mi lehet a határ, amit már a hírességek sem vállalnak be?

Ada szerint semmi gond sincs a bikinis képekkel, pláne, hogy eszébe sem jutna a lájkok megugrása miatt kitenni az ilyen pillanatokat. Egyedül az őszinteségére támaszkodik:

„Ugyanúgy láthat valaki a strandon fürdőruhában, mint amikor felrakok egy ilyen képet. Különbség nincsen nagyon közötte… Azért rakom ki, mert nekem az a kép marhára tetszik!”

Credit: @Pintér Adrienn


Sokan azokat a kismamákat is támadják, akik éppen gömbölyödő pocakjukról készítenek képeket, miközben szinte semmiben pózolnak a kamera előtt. VV Kinga is szeret ilyen kompozíciókat megosztani a rajongóival, de ez nála sem a lájkokról szól, sokkal inkább a büszkeségről.

És mi a helyzet a modellekkel? Náluk ugyebár szakmainak is nevezhetjük, amikor egy-egy fotózás alkalmával mindent ledobnak magukról. A tökéletes alakjuk láttán mindenki csak ámuldozik, mégis náluk is előfordul, hogy túlzásokba esnek. Vajon ezért lehetett, hogy az egyre több szexis, szinte már teljesen pőre fotókat is vállaló Palvin Barbi kijelentette, többé nem lesz ilyen?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ada#tarján zsófi#meztelen#pucér#szexi

Címlapról ajánljuk