Celebklub

Megható üzenetet küldött ByeAlex elhunyt édesapjának

rtl.hurtl.hu

2018. március 14. 17:12

Közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait az X-Faktor mentora, aki reméli, hogy célba ér az üzenete.

Szevasz Apám! 
Mi újság veled? Itt ülök egyedül, aztán eszembe jutottál... nem fogok hazudni, nem mindig jutsz az eszembe, ahogyan nem mindig tudok magamban, csendben üldögélni sem; mindig van mit csinálnom. 
Hány éve is? 3(?) 4(?) mióta elmentél? Látod? Ezt sem tudom biztosan... Nem vagyok egy figyelmes tipus... anya tudja. Anya megérti. 
Talán, megbántottalak néha, hogy nem figyeltem rád... Állandóan csak magamra figyeltem. De tudod, akkor hibáztattalak. Úgy éreztem nem értesz... És nem is akarsz érteni. 
Emlékszel mikor anno nézted a tehetségkutatókat a tévében, én meg fintorogtam fiatalként, hogy minek ezt nézni? Te tudtad, hogy a zene érdekel... kérdezted tőlem, hogy szerintem én jobb vagyok-e? Én meg fiatalon, gőgösen, rávágtam, hogy persze, hogy jobb vagyok... te meg frocliztál, hogy bizonyítsam be! 
Azt akartad, hogy legyen kétkezi munkám, szakmám, hogy biztonságban legyek... De tudod hibáztam, mert későn láttam át, hogy mindazt, ami ma vagyok, tőled kaptam. A fickótól, aki nem merte vállalni az álmait, beállt a sorba, és nem érezte ott jól magát... én nem tettem. Harcoltál velem, de nem tettem... tudtad, hogy nem teszem majd... 
Tőled tanultam meg, hogy a zene érték. Pedig kőmüves voltál, meg kazánszerelő, meg biztonsági őr, meg tudja már Isten mi... Mégis a legzeneibb ember voltál akit akkor és ott ismertem... 
Te tettél engem már gyermekkoromban azzá, aki most vagyok... Pedig, de sokat utáltalak... 
Egyszer füvet nyírtam és arra gondoltam, hogy majd olyan leszek mint te, mert te király vagy... De abban a percben mérges lettem magamra, hiszen tini voltam és utálni akartalak. 
De tudod mit? Köszönöm. Köszönöm, hogy állandóan a zene körül mozogtál, hogy gyűjtő voltál. Köszi, hogy Bon Jovi lemezekkel idegesítettél, és hogy cikiztél, mert KoRnt, meg Cradle of Filth-et hallgattam, felváltva Dr. Dre-vel... Nélküled semmim nem lenne...
Remélem a túlvilágon van wifi vagy 4g... hátha elolvasod. Na lépek, ennyi időm volt. 
Ja igen, és már vezetek... van autóm is... Nem gondoltad volna igaz? Azt hitted leszarom azt is...


Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#byealex#X-Faktor#x-faktor 2018#mentor#üzenet

Címlapról ajánljuk