Celebklub

Kacérkodsz a modellkedéssel? Most megsúgjuk, mi kell hozzá!

rtl.hurtl.hu

2018. február 21. 14:53

A magyar modellek egyre több elismerést kapnak a világtól, így nem meglepő, hogy rengeteg fiatal lány álmodozik arról, hogy a nagy nevek útját járhassák. De vajon mire van szükségük ehhez? A szakemberek segítenek!

Manapság már egyáltalán nem számít kivételes esetnek, ha arról olvashatunk, hogy újabb magyar szépség került be a nagy nevek közé a modell szakmában. Palvin Barbi például már odáig jutott, hogy pasi ügyei a külföldi sajtóban is rendre felkavarják az állóvizet – gondoljunk csak DiCaprióra vagy akár Justin Bieberre –, sőt már-már egy napon emlegetik a leghíresebb modell hölgyekkel.

Természetesen a szakmai sikerek még ezeknél a pletykáknál is hangosabbak! Legutóbb például Barbi – oldalán Mihalik Enikővelsaját tervezésű fürdőruhájában pózolt. Sőt, nemrég egy újabb pőre fotózást is bevállalt egy bikini márka kedvéért… Barbi már egyáltalán nem kislány, ez pedig a munkáiból is meglátszik.

Nagyon sok híres modellt fiatalkorában fedeznek fel. Így az ügynökségek akár már 8 éves koruktól kezdve figyelik a lányokat, hogy vajon megvannak-e azok a kvalitásaik, melyek elengedhetetlenek a modell szakmához.

Nemrég Palvin Barbi legesélyesebb utódjával ismerkedhettünk meg a Fókuszban, sőt a Reggeliben is, azonban a felfedezésnek sosincs vége.

A Fókusz kamerái most Baráti Vince segítségével – igen, ő fedezte fel Palvin Barbit is – három kicsi lány szárnypróbálgatásait vették végig. Ugyan Rebeka, Júlia és Elena még nem elég idősek ahhoz, hogy komolyabban foglalkozzanak a modellkedéssel, de a felkészülést már megkezdték.

A karakteres arc és a jellegzetes, szép külső még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy valakiből modell lehessen, elengedhetetlen ugyanis a magasság is! Nincsenek külön kifutó és fotó modellek, éppen ezért olyan lányokat keresnek az ügynökségek, akik bármilyen közegben megállhatják a helyüket.

Kíváncsi vagy még a további titkokra? Akkor nézd meg a Fókusz riportját!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#modell#felfedezés#modellkedés#palvin barbi#mihalik enikő

Címlapról ajánljuk