Celebklub

Palvin Barbi egyre több ruhadarabot dob le magáról

rtl.hurtl.hu

2018. február 15. 12:06

A gyönyörű modell már évek óta ott van a legelismertebb szépségek között, sőt egyre inkább maga mögött hagyta kislányos énjét is. Láttátok már a legutóbbi munkáit? Nem sok minden takarja bájait.

Barbiról már régóta tudjuk, hogy jobb számolni a nevével, hiszen a legnevesebb divatházak kifutóin is felvonult, sőt megszámlálhatatlanul sok fotózáson is bizonyított már.

Az évek alatt azonban egyre jobban elhagyta a kislányos, bájos külsőt és felkéréseket, és – Mihalik Enikőhöz hasonlóan – egyre több bevállalósabb munkát is láthattunk tőle.

Legutóbb éppen egy tengerparton pózolt a saját tervezésű fürdőruhájában, igazán elismert modellek körében, most pedig újra beválogatták a legszexibb bikinis modellek közé is.

A Sport Illustrated fotózásán Barbi nem fogta vissza magát, és igazán extrém, sokat mutató darabokban bűvölte a kamerát. Egy-egy felvételen például felső nélkül, egy szál kisgatyában sütkérezett a pálmafák alatt, de a tengerparton sem volt visszafogott: egy olyan dresszt is bevállalt, ami csupán az egyik mellét takarta.

Két évvel ezelőtt éppen egy ehhez hasonló fotózás kapcsán kezdett el mindenki Barbiról cikkezni. Akkoriban sokan fennakadtak rajta, hogy Barbi alakja megváltozott. Voltak olyanok is, akik egyenesen azt állították, hogy meghízott.

A Fókusz riporterei már akkor értetlenül álltak a dolog előtt, hiszen természetes, hogy 4-5 év alatt változik az ember teste, és azért valljuk be: elnézve Barbi fotóit nem igazán fognak azon filozofálni a férfiak, hogy vajon hol van rajta felesleg. Aki szexi, az szexi. És Barbi az!

Egy kérdés maradt csupán – amire már jóideje keressük a választ –, vajon ki lehet a szépséges modell szíve választottja?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#palvin barbi#fotózás#fürdőruha#meztelen#szexi#képek

Címlapról ajánljuk