Celebklub

A Szulejmán sztárja megdöbbentő titkot árult el a magánéletéről!

rtl.hurtl.hu

2018. január 23. 12:40

Meryem Uzerli nemrég őszintén vallott félelmeiről, érzéseiről és arról is, miért érzi úgy, hogy ismét belevágna az anyaságba.

A színésznő rengeteget utazik, mivel egyedülálló anyaként igen sokat kell dolgoznia, viszont úgy érzi, nem hiába, hiszen a most hatéves lányának, Larának mindent szeretne megadni:

„A családom nem gazdag, ha elesem, akkor nincs a hátam mögött senki. Felelősséggel tartozom a lányomért, az oktatása és a jövője nagyon fontos. Ezért nem ülhetek otthon az eget bámulva.”


Meryem egyébként nagyon ritkán posztol képet a lányáró, viszont ha mégis, a rajongók odáig vannak érte. Lara teljesen az édesanyjára ütött és már kész kishölggyé cseperedett.

 

#earlybird #happy #love #family #loveofmylife #winter ❤️🤗😍😇♥️❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Legutóbb pedig a színésznő meglepő őszinteséggel árult el az egyik interjúban, hogy mennyire fontos számára az anyaság, és a család gondolata, ami merőben megváltoztatta őt. Emiatt érzi úgy, hogy nagyon szeretne még egy gyermeket:

„Lara által jobban megismertem magam, mire vagyok érzékeny, mire kell figyelmet fordítanom, sokat tanultam tőle. Az első gyermekem meglepetés volt, Allah legnagyobb ajándéka. Házasság után szeretnék még egy gyermeket, úgy lenne szép, legalábbis így gondolom.”


A Szulejmán sorozat ex-főhősnőjét a rajongók egykönnnyen nem fogják elfelejteni, hiába nem ő alakítja már Hürrem szerepét.

A nézők imádták Meryem arcjátékát és grimaszait:

Ne feledjétek, holnap folytatódik a Szulejmán következő része, de addig itt az előzetes:

forrás/képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#színésznő#torok#német#szultána#család#anyaság#magánélet#titok#meryem uzerli#Szulejmán#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk