Celebklub

Kálmán Olga: „Sárközi Ákos egy ufó!”

rtl.hurtl.hu

2017. november 16. 11:55

Bár Kálmán Olga és Nébald Olivér már az elődöntőben kiestek a Konyhafőnök VIP-ből, Sárközi Ákos tárt karokkal várta őket a Borkonyhában, ahol Olga elképesztő titokra döbbent rá...

Olgát és Olivért annyira beszippantotta a versenyzés, hogy azóta is rendszeresen újítanak és kísérleteznek otthon a konyhában, most pedig szaván is fogták a Séfet, aki egy rendkívüli lehetőséget ajánlott fel nekik anno:

„Olivér, ha bármikor csak gyakorolni akarsz, vagy fejleszteni a tudásodat, akkor az én konyhám mindig nyitva áll előtted.” – mondta a Séf Olivér kiesése napján.
 

Bár az Éjjel-Nappal Budapest sztárja először azt hitte, hogy Ákos csak viccel vele, később rádöbbent, hogy a Konyhafőnök zsűritagja nem csupán a levegőbe beszélt. Kálmán Olga is hasonló cipőben jár, hiszen ő is megkapta azt a nem mindennapi lehetőséget, hogy a Michelin-csillagos Séf segítségével csiszolhatja főzőtudományát.

Így hát a páros felkerekedett, és el is látogatott a Borkonyhába, ahol Sárközi Ákos tüstént bedobta őket a mélyvízbe. A baráti főzőcskézés gondolata ezzel el is illant, hiszen az egykori versenyzők egy kicsit úgy érezték, hogy visszamentek az időben, és ismét versenyben vannak a Konyhafőnök címért. Ráadásul Szent Jakab kagylóból és ördöghalból kellett főételt kreálniuk!

Olgát pedig ismét elbűvölte a Séf profizmusa, méghozzá olyannyira, hogy már-már természetfeletti erőt tulajdonított neki:

„Egészen biztos, hogy egyszer egy messzi-messzi galaxisról Ákost idehozták a földönkívüliek, és mindenki elhiszi, hogy ő egy emberi lény. Nem, ember így nem főz. Ákos egy ufó!”
 

Ha kíváncsi vagy a rendhagyó versenyre, lesd meg a StoryExtra riportját, amiben Sárközi Ákos telepatikus képességeire is fény derül!

És ne feledd: ma este 18:55-kor kezdődik a középdöntő utolsó előtti napja! A tét pedig egyre nagyobb: vajon kik jutnak majd a döntőbe?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#konyhafonokvip#kálmán olga#sárközi ákos#nébald olivér#borkonyha#ígéret#természetfeletti#ufó

Címlapról ajánljuk