Műsorújság
RTL Most

Tippelj, ki a legvakmerőbb a Konyhafőnök VIP sztárjai között?

Gasztrokalandor és óvatos duhaj? Majomagy és bébi állat? Vajon mennyire bevállalósak a Konyhafőnök VIP sztárjai? Derítsd ki te is!

A második elődöntő héten ismét új sztárok mérkőznek meg a konyhában, akik őszintén meséltek merészségükről. Vajon ki az, aki a legfélénkebb, és ki a legmerészebb közülük?

Kálmán Olga például imádja a tengeri herkentyűket, viszont az elkészítését már kevésbé, hiszen „tintahalat pucolni nem egy leányálom”. A műsorvezető állítása szerint egy majomagy vagy egy bébi állat sem valószínű, hogy rákerülne a kedvenc ételei listájára.

Jakupcsek Gabi sem vélekedik másként, aki elárulta: ő inkább az az „óvatos duhaj”, aki nem szereti a rizikós ételeket, és inkább azokat részesíti előnyben, amelyek már megvannak a fejében.

Iszak Eszti is hasonlóképpen vélekedik a kérdésről:

„Nagyon nem tartom sajnos magam bevállalósnak kaják terén, mert én a jól megszokott ételeimet szeretem. A magyaros konyhát imádom, és a mexikóit is. Nem eszem tengeri dolgokat, és nyers húst sem, úgyhogy nem vagyok egy nagyon nagy gasztrokalandor.”
 

Úgy tűnik, Anger Zsolt a legény a vidéken, hiszen állítása szerint imád kísérletezni, és alig várja, hogy új alapanyagokkal ismerkedhessen meg. Viszont az is kiderült, hogy volt valami, amitől még a bevállalós színész is a falra mászott: az pedig nem más, mint a csiga. Zsolt ízlése viszont egykettőre éles fordulatot vett az „emberi táplálkozásra alkalmatlan” csúszómászóval kapcsolatban:

„Volt egy fura tél, amikor a barátaim elcibáltak életemben először síelni. Franciaországba mentünk, és mondták, hogy vacsira majd eszünk csigát. Mondtam, hogy ’jó, ti majd esztek csigát, én biztosan nem’. Majd kihozták, és olyan jól nézett ki, hogy megkóstoltam, és elvettem a tányérját, és megettem.”
 

Ma este 18:55-kor folytatódnak a küzdelmek, ahol ismét nagy meglepetések várhatóak!

Hasonló videók

Legnézettebb videók